Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Καζαμίας 2011. Μάρτιος, o Θ. Πάγκαλος προβλέπει

4 Μαρτίου: Γίνεται  διεθνής δημοπρασία του  σώβρακου και καλύπτει η χώρα το μισό χρέος

9 Μαρτίου: Η ευτυχία για το μνημόνιο , μεγαλώνει και εξαπλώνεται. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν τρισευτυχυτισμένοι  και πεντευτυχισμένοι. και  γίνεται η πρώτη διαδήλωση στη Βουλή, με κεντρικό σύνθημα " Να χτιστεί, να χτιστεί, μεγαλύτερη βουλή" από 600 βουλευτές. Είναι τόσο μεγάλη, που αρχίζουμε και κάνουμε εξαγωγές, και μειώνεται θεαματικά το έλλειμμα.

14 Μαρτίου: Στήνεται....
 ο ανδριάντας του " Μαζί τα φάγαμε" στον πρό του Αγνώστου Εξαθλιωμένου Μισθωτού και Συνταξιούχου  και Μανδραβέλη χώρο.

19  Μαρτίου:  Η κυβέρνηση σε προβληματισμό, γιατί ξεφεύγει το κατά κεφαλή εισόδημα των Ελλήνων σε 134.569 ευρώ, και αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής σε 113, 7 χρόνια με αποτέλεσμα να γίνουν 15 μεγάλες βιομηχανίες μπαστουνιών και να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη

25 Μαρτίου: Γίνεται η μεγελειώδης παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Δεν πετάνε  σχηματισμοί αεροπλάνων , γιατί οι πιλότοι αεροπλάνων,  δεν είναι παραγωγικοί ούτε στις παρελάσεις. Παρελαύνει μόνο ο στόλος των πρωθυπουργικών αεροπλάνων σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς , που σχηματίζουν τη  λέξη " ΔΝΤ" . Αποθεώνεται το γερμένο και ξεφλουδισμένο σαν πορτοκάλι υποβρύχιο , ενώ πλήθος κόσμου το αποθεώνει πετώντας ξεφλουδισμένα πορτοκάλια βαλέντσια , αλλά και  σάπια μανταρίνια  κλημεντίνες.. Συγκινητικές στιγμές με τους εξαθλιωμένους από τον αγώνα κατά της κρίσης, που παρελαύνουν, κρατώντας στα ενθυμήματα του αγώνα, το κείμενο του μνημονίου, τις τιμές των σούπερ μάρκετ , πετσοκομμένες συντάξεις και σούσι.

6 Ιανουαρίου: Το ξέχασαν οι προηγούμενοι στους καζαμίες .Πέφτω στη Λίμνη Βουλιαγμένης και πιάνω τον σταυρό  και ένα καλαμαροχτάποδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/2011_25.html

Καζαμίας 2011. Φεβρουάριος, ο Κ. Καραμανλής προβλέπει



http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/2011_6368.html