Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΟ Στειρίου: Η ομάδα των 15άρηδων και των... 50άρηδων!

Καλά, θα μας τρελάνει εντελώς ο ΑΟ Στειρίου, η Μπαρτσελόνα της Βοιωτίας, που έχει μάλιστα και ... δύο τρείς Μέσι. Σήμερα νίκησε τον ΑΟ Λεονταριου  4-0, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, γιατί έχει γίνει ρουτίνα η νίκη και μέρα της μαρμότας.

Το θέμα μας είναι η σύνθεσή τους, που έχει 4-5 ταλέντα 15 ετών, αλλά και τρεις παίκτες,  γύρω στα 50 ( αλλά και... παραπάνω!). Είναι ένα ρεκόρ Γκίνες, που τρέχουμε να το κατακυρώσουμε, γιατί δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο να έχει τόσο τρελή σύνθεση, γι αυτό οι φίλαθλοι ολοένα και αυξάνονται για να μη χάσουν το θέαμα, αφού....
 νέοι και...παππούδες, κάνουν ένα καταπληκτικό σύνολο.

- Είχαμε τον Δ. Ματθαίου, αρχηγό, πρόεδρο και τα πάντα όλα , 47 ετών ( σε άλλη ανάρτηση, τον λέγαμε 49 και τον μεγαλώσαμε)..

- Σήμερα έγινε ιστορική επανεμφάνιση , μετά από χρόνια και ζαμάνια, του αδελφού του  Θοδωρή Ματθαίου, που αυτός είναι 49 ετών ( ελπίζουμε να το πετύχαμε τώρα). Ο "Ντουρονικολάε". ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού όταν μπήκε για τα τελευταία 30 λεπτά, με κορναρίσματα, συνθήματα, χαμός στο ίσιωμα, ή μάλλον στα βράχια του γηπέδου του Διστόμου. Τα δύο αδελφια , έχουν συνολική ηλικία ...96 ετών ( καλά, ακόμα δεν έχετε στείλει τις κάμερες, για συνεντεύξεις;)

- Είναι και ο τρίτος της παρέας, ο μόλις ... 55 ετών  , παλιός τερμαοφύλακας του Λεβαδειακού, ο  ΚαραμπάτσοςΑν το μάθει ο Νικοπολίδης, θα ζητήσει ακόμα, 15 χρόνια συμβόλαιο!

Δεν θέλουμε να πούμε λεπτομέρειες του παιχνιδιού αλλά να μείνουμε με τις εντυπώσεις της νεανικότερης και ..γηραιότερης ομάδας των Ηπείρων ( αλήθεια, γιατί δεν λέμε την ομάδα..." Γηραιο";"). Αν θέλετε πάντως γκολ και τέτοια, πηγαίνετε  στο http://sogal-stiri.blogspot.com/ του χάκερ Δ. Λαγού ( αλήθεια, γιατί δεν παίζει αυτός;).

Θα πούμε όμως για τη διαιτητίνα, την  τραπεζουπάλληλο Ξένια Μπουρούχα, που έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ και επιβάλλεται και με τα σφυρίμγματά της και την προσωπικότητά της. Κύριε Πιλάβιε και αρμόδια διαιτητικά όργανα , για παρακολοθείστε την !

Α, ξεχάσαμε τους Μέσι. Άλλη φορά! Να πούμε όμως ότι και τα 4 πιτσιρίκια της ομάδας, μόλις και μετά βίας συγκεντρώνουν την ηλικία , ενός αδελφού Ματθαίου!