Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Σύλληψη... φοροφαγά, γιατί πήγαινε ταψί με χοιρινό στο φούρνο, χωρίς παραστατικά!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει σε λίγο, ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη σύλληψη ενός... ταψιού, με δύο χοιρινά μπούτια, που πήγαινε σε φούρνο, μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Το ισχυρότερο χτύπημα στη φοροδιαφυγή, δόθηκε στην Πάτρα, αν δεν το μάθατε, γιατί έχει κυκλοφορήσει σε όλη την Ελλάδα, Το περιστατικό έγινε στην Κάτω  Αχαία,, κοντά στην Πάτρα,   όταν οδηγός ενός επιχειρηματία μετέφερε ταψί με φαγητό στο φούρνο για ψήσιμο. Ο οδηγός είχε βάλει το  ταψί στο κάθισμα του συνοδηγού, και ήταν μεταξύ τους αμίλητοι.

Ωστόσο στη διαδρομή τον σταμάτησαν...
 άνθρωποι του ΣΔΟΕ για έλεγχο και του έβαλαν πρόστιμο 1200 ευρώ   ( του οδηγού και όχι του ταψιού)  γιατί ο οδηγός όφειλε να έχει  έγγραφα για τη μεταφορά του... χοιρινού στο φούρνο.

Το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επέμενε πως αφού το αυτοκίνητο ήταν επαγγελματικό, και παρά τις προσπάθειες του  οδηγού να τους πείσει πως δεν επρόκειτο για εμπόρευμα, του επέβαλαν το πρόστιμο

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, θα ανακοινώσει στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου και το κυνηγητό που θα γίνει στους...φοροφαγάδες αυτής της κατηγορίας , αφού σήμερα Κυριακή , σε όλη την Ελλάδα, υπήρξαν τουλάχιστον 3200 φοροφαγάδες, που μετέφεραν διάφορα ταψιά με φαγητό στο φούρνο χωρίς παραστατικά.
<