Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Χατζηνικολάου, υπέρ ... αστακών Πάγκαλου

" ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ"

Κουτσομπολιά  δευτέρας κατηγορίας , χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, όσα γράφονται και λέγονται για τον Πάγκαλο, το βασιλικό ρεβεγιόν, τη σουίτα των 5500 ευρώ  και τη φιλοξενία στο Κίγκ Τζορτζ.

Αφού διάβασε πρώτα ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρίας του Κινγκ Τζόρτζ που λέει ότι πλήρωσε  219, 89 ευρώ, σε ένα απλό δωμάτιο,  ( ο  Πάγκαλος δεν έχει διαψεύσει ότι πήγε σε σουίτα ) και μετά δήλωση της κυρίας Δασκαλαντωνάκη , ότι μαζεύτηκαν εκεί να γιορτάσουν  τα παιδιά  των οικογενειών τους, σχολίασε ο Χατζηνικολάου , στην εκπομπή του στον Real fm :

"  Έχει άλλα θέματα να ασχοληθούμε αυτός. Έχει τους κοπρίτες, έχει το τα φάγαμε όλοι μαζί, . Ας αρχίσουμε να προσεγγίζουμε την ουσία, και όχι τα κουτσομπολιά δευτέρας κατηγορίας, που κατά τη γνώμη μου, δεν έχουν κανένα, μα κανένα ενδιαφέρον".

Μετά διάβασε την ανακοίνωση του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, που πανηγυρίζει βέβαια για το θέμα, και σχολίασε :

" Τέλος με αυτό τον πόλεμο των ανακοινώσεων.Νομίζω ότι ο καθένας από μας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ξαναλέω ότι για μένα άλλα είναι τα ουσιαστικά θέματα, που σχετίζονται με τις πολιτικές επιλογές του κυρίου Πάγκαλου, και τις δηλώσεις που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό με προκλητικό τρόπο, επιτιθέμενος εναντίον πολιτών ".


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ



Σουίτα 5.400 ευρώ για τον Πάγκαλο, την Πρωτοχρονιά
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/5400.html


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΚ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_04.html


Πάγκαλος: Οι αστακοί ήταν ψόφιοι, ο σολομός καπνισμένος, το μπαρμπούνι έκλανε...

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_3659.html