Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Χρεωκοπούμε σήμερα ! Ο Μητσοτάκης ξανάπε ότι θα γλιτώσει η Ελλάδα!

Α, πα, πα, μαυρόγατα! Ξου, ξου. Ο Μητσοτάκης πήγε σήμερα στα Χανιά. Για τα Φώτα. Το τόθελε; Ξανάπε ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση. Το είχε πει πριν λίγες μάρες, δεν έπιασε και το επανέλαβε σήμερα. Καταλαβαίνετε τώρα. Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη.

Τώρα που όλοι λένε...
 ότι χρεωκοπούμε, ο Μητσοτάκης που χρόνια το έλεγε αυτό, λέει τα αντίθετα!  Τι συμπεραίνετε εσείς από τις τωρινές δηλώσεις. Ότι δεν την γλιτώνουμε τη μαύρη χρεωκοπία, που να μην άνοιγε το στόμα του ο γουρλής πολιτικός.

Να πούμε ότι ένας πιτσιρικάς που έπιασε τον σταυρό σήμερα στα Χανιά, τον χάιδεψε ο Μητσοτάκης και του έπεσαν τα μαλλιά.


Ο κ. Μητσοτάκης, αν ενδιαφέρεστε για τις πλήρεις δηλώσεις του,  είπε:

«Στον ελληνικό λαό έλεγα πάντοτε την αλήθεια, οσοδήποτε και αν ήταν συχνά δυσάρεστη. Και όταν ο λαός μού έκανε την τιμή να με εκλέξει πρωθυπουργό, εφάρμοσα μια πολιτική, η οποία τότε προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, σήμερα όμως όλοι δέχονται ότι είναι σωστή και επιχειρούν να την εφαρμόσουν. Αυτή τη μεγάλη ημέρα της χριστιανοσύνης, θα ήθελα να πω στον ελληνικό λαό μερικές απλές αλήθειες. Το μήνυμα που θέλω να εκπέμψω είναι μήνυμα αισιοδοξίας. Αντιμετωπίζουμε μεγάλες δυσκολίες, που δεν είναι όμως ανυπέρβλητες. Στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγει η Ελλάδα πιο δυνατή από ό,τι ήταν πρωτύτερα."

Ξου, ξού!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατέρρευσε η Ελλάδα! Ο Μητσοτάκης είπε σήμερα "  η Ελλάδα θα τα βγάλει πέρα "

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/blog-post_3597.html