Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Άδωνις Γεωργιάδης: Να μπουν οι μετανάστες και στην ΑΣΟΕΕ !

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !

Εκδηλώσεις συμπαράστασεις προς τους μετανάστες που έχουν καταλάβει τη Νομική, είχαμε πριν λίγο από τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και Νίκο Χατζηνικολάου

Ο κ. Γεωργιάδης πρότεινε στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, οι μετανάστες να πάνε να καταλάβουν και άλλες σχολές, όπως την ΑΣΟΕΕ κλπ.

Ο κ. Χατζηνικολάου πρότεινε   με έντονο  ύφος στον κ.΄Στρατούλη του Σύριζα, ότι αν υπάρχει χώρος στη Βουλή, να μπουν εκεί  οι μετανάστες. Αν υπάρχει μια αίθουσα, που δεν  χρησιμοποιείται κοινοβουλευτικά , να μπουν εκεί να κοιμηθούνε, πρότεινε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.
Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι σε λίγο οι μετανάστες θα ανέβουν στην Ακρόπολη και...
 ήταν έτοιμος να προτείνει τη δημιουργία Ιερού Φράχτη, στην Ακρόπολη

Αλλά και ο κ. Στρατούλης, ήταν εναντίον των μεταναστών, αφού απάντησε  σε σχετική ερώτηση του κ. Γεωργιάδη, γιατί δεν τους φιλοξενεί στο σπίτι του,  ότι δεν είναι τόσο μεγάλο για να τους χωρέσει όλους.

Ο εκπρόσωπος του Σύριζα - μεταναστών , έκανε και μια ερώτηση - προβοκάτσια στον κ. Γεωργιάδη εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ-φράχτη, αφού τον ρώτησε προκλητικά:
- Γιατί, εσεις κύριε Γεωργιάδη, δεν έχετε μετανάστες στο σπίτι;;

 Ποιος είδε τον αντι- μετανάστη και δεν τον φοβήθηκε, αφού ο κ. Γεωργιάδης, σήκωσε τον ήχο της φωνής του και παραλίγο να σπάσει τα τζάμια σε όλο το Μαρούσι:
- Να το πάρετε πίσω!! Με προσβάλλετε!!

ΣΧΕΤΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ
Πως κάνουν απεργία πείνας οι μετανάστες, ενώ δεν ¨έχουν να φάνε;
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_6045.html#more