Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ν. Αλέφαντος: " Παλαίμαχος ο Νίνης, 1, 05 ο ... Γκαβού!"

Απολαυστικός πάντα ο  υπερτιτανοτεραστιομεγάλος Νίκος  Αλέφαντος, στην τηλεοπτική του παρουσία κάθε Δευτέρα βράδυ, στο Τήλε Άστυ με παρουσιαστή τον Γ. ( ιάννη) Καρατζαφέρη.

Ο Αλέφαντος βλέπει φοβερή μπάλα, αρκεί να μην παρακολουθείς τι λέει για τον Ολυμπιακό και τον Κόκκαλη, όπου εκεί , θα το παραδέχεται και ο ίδιος,  είναι ...μεροληπτικός.

Τον παρακολουθούμε  στο Πάμε Λουκέτο, κυρίως  για την κριτική του στον Παναθηναϊκό , που η γνώμη του, δεν απέχει καθόλου, από αυτή των οπαδών του ΠΑΟ:

Αυτή τη βδομάδα ήταν ο Νίνης, που τα άκουσε μετά τους ... Γκαβού- Γκαρσία- Πλεσίς, που είναι συνέχεια στο στόχαστρό του! Για τον Νίνη, που έλεγε ύμνους παλιότερα, λέει αυτα που λένε όλοι οι Παναθηναικοί, αλλά με... άλλα λόγια:

" Ο Νίνης;   Αντοχή μηδέν, διείσδυση μηδέν, σουτάρει ξεψυχισμένα,  να γυρίσει πίσω , να μαρκάρει, τίποτα. Ξεκίνησε με εκρηκτικότητα και κοντεύει να πάει για παλαίμαχος!".

Τάβαλε πάλι  επίσης πάλι  με τον... Γκαβού : "Ενα και πέντε, τι περιμένεις", ενώ τάκουσε α  ο Φερέιρα, που του φώναζε "Ξύπνα! "

 Η λύση όπως είπε είναι ο Κούπερ, τον οποίο πιστεύει πολύ,  και τάβαλε με τους όποιους διοικούντες  αφού δεν πήραν "μια χαφάρα", αφού στο κέντρο εντοπίζει όλα τα προβλήματα:' " Τι να περιμάζέψεις εκεί; Μπαίνει ο Καραγκούνης, έχει πάρει κιλά, πάρε μια χαφάρα, πάρε!"

Εκεί όμως που τα δίνει όλα ο Νικόλας είναι για τον προπονητή της ΑΕΚ τον Χιμένεθ, που τον λέει συνεχώς... Χιμένεθ.Μια φορά τον είπε "Χιμένεθ" και το διόρθωσε μετά σε Χιμένες!

"Κάτω τα χέρια από τον Χιμένες, μεγάλος προπονητής, τεράστιος!"

Όσοι υποθέσουν ότι ο Αλέ τα λέει αυτά, λόγω της κόντρας του με τον Μπάγιεβιτς, κάνουν λάθος.

Του αρέσει ο Χιμένεθ! Και λέει λόγια , ακόμα πιο επαινετικά ακόμα και αυτά που χρησιμοποιεί γα  τον υπερσούπερ  Κόκκαλη!