Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός: Πρόκληση η ποινή της 1 αγωνιστικής . Τι λέει στην έφεση που κατέθεσε


Προκαλεί το περί δικαίου αίσθημα η ποινή της μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε  στον Ολυμπιακό,  τονίζει η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ   σε προσφυγή στην Σούπερ Λιγκ και ζητάει στην έφεσή της  στην Πειθαραχική Επιτροπή την εξαφάνιση όλων των ποινών.

Το κείμενο της έφεσης το έχει αποκλειστικά το Πάμε Λουκέτο, που είναι σατιρικό μπλογκ, αλλά έχει  κι αυτό τις δημοσιογραφικές του επιτυχίες κι εδώ μιλάμε για βόμβα.

Διαβάστε το κείμενο  γεμάτο οργή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα καταλάβετε:


"Προς τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή

Κύριοι.

Υποβάλλουμε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της μίας αγωνιστικής  που επιβλήθηκε, μια ποινή που χαρακτηρίστηκε  από όλον τον Τύπο "πρόκληση", "ντροπή", "αηδία" και το"μεγαλύτερο σκάνδαλο" που έχει γίνει ποτέ στο ποδόσφαιρο.

Αυτοί είναι μόνο  οι τίτλοι που μπορούμε να αναπαραγάγουμε, γιατί υπάρχουν κι αμέτρητοι άλλοι, που δίνουν με έναν άλλο διαφορετικό τρόπο την απίστευτη απόφαση της πρωτοβάθμιας Επιτροπής.

Πέσαμε από τα σύννεφα , όταν πληροφορήθηκαμε την  απόφαση'καρμανιόλα, για μία αγωνιστική, που αν εκτιθεί θα είναι στο κρίσιμο ματς με τον Εργοτέλη.

Ζητάμε την ορθή κρίση σας και εξαφάνιση της ποινής της μίας αγωνιστικής και των συνακόλουθων ποινών σε Τ. Μητρόπουλο και μασέρ Π. Μαρινάκη, για τους εξής λόγους

1. Δεν εκτιμήθηκε το βίντεο που καταθέσαμε για πολλούς λόγους:

α. Είναι συλλεκτικό. Λένε ότι η ΕΡΤ, δεν έδειξε τα επεισόδια. Ορίστε. Δείτε τα. Ποιος μας τόδωσε εμάς, δική μας δουλειά. Μπορεί και να μην είναι από την ΕΡΤ,αλλά δείτε το και ξαναδείτε το , με προσοχή , πόσο καλογυρισμένο και καλομονταρισμένο είναι.

β. Πατήστε το play και δείτε αμέσως  στο βίντεο , από  το πρώτο δευτερόλεπτο  να ακούγεται  καθαρότατα από τα μεγάφωνα του γηπέδου μας το τραγούδι "Βάλε το κόκκινο φουστάνι να μοιάζεις πυρκαγιά". Τραγούδι χορευτικό βάλαμε, δεν προκαλέσαμε, δεν βάλαμε το Ρόκι 4 να ορμήσουν μέσα χούλιγκανς  ,  να τα σπάσουν όλα να μην αφήσουν κολυμπηθρόξυλο. Προς επίρρωσιν, αυτών που υποστηρίζουμε, πηγαίνετε στο "Καραΐσκάκης" . Είναι στη θέση του.

γ. Το είχαμε σαν έκπληξη, αλλά το κρατήσαμε μυστικό. Η επίθεση Σισέ στους οπαδούς , μεγαλύτερη και από αυτή του Καντάφι, είχε 1345 τραυματίες. Έχουμε  και τις σχετικές γνωματεύσεις από το Τζάνειο, τις οποίες καταθέτουμε.

δ. Ο κ. Τ. Μητρόπουλος δεν έκανε απολύτως τίποτα. Απλά έχει ένα τικ  και σηκώνει το χέρι του, σαν να ρίχνει λάσο, μολότοφ, μπουνιά. Ποτέ όμως δεν έχει χτυπήσει ή βρίσει ποτέ κάποιον. Γιατί και όταν βρίζει, ανοιγοκλείνει μόνο τα χείλη του, δεν έχει αυτή την πρόθεση.

ε. Πριν καν πάρουμε τα 20 εκ ευρώ του Τσάμπιονς Λίγκ, μας παίρνετε πίσω 140. 000 ευρώ με την απίστευτη απόφασή σας, σε μια εποχή τέτοιας κρίσης

ζ. Τιμωρήσατε τον μασέρ Π. Μαρινάκη. Δεν φαντάζεστε την οργή του προέδρου κ. Μαρινάκη, γι αυτή την συνεπωνυμία και τιμωρία ;

Παρακαλούμε άμεσα την εξαφάνιση της ποινής και την εξαφάνιση των ποινών που προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα. Να συνεδριάσετε άμεσα , σε μια ώρα και να εκδώσετε τη νέα σας απόφαση.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική αθλητική δικαιοσύνη.
Με τιμή"


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μνημόνιο στα 4

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/4.html#more

Αλέφαντος: Ο Σίλβα να παίζει ισόβια , μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_3263.html

"Μάθε φουστίτσα, αγόρι μου!"- Ν. Αλέφαντος για φούστα Σισέ και ντέρμπι
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_7106.html#more

Γεωργίου : Εγώ το βουλώνω, δεν διορθώνεται τίποτα!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_5532.html

Ο Κατσουράνης κάλυπτε τον Πάρντο- Παροξυσμός με το "Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη!".
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_4859.html






















Γουλιέλμος Τέλος Ελλάδας
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_7366.html

Ανακοινώθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία "Πρόσωπα 2010 -11
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/2010-11.html