Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Αλέφαντος: Ο Φερέιρα δεν μπορεί να σηκωθεί , ο Γκαβού ανύπαρκτος!

Με τα δυο χέρια υπογράφουμε αυτά που είπε χθες το βράδυ ο Νίκος Αλέφαντος για τον  Παναθηναϊκό:


" Δεν νομίζω ότι ο Φερέιρα μπορεί να δώσει δύναμη και πάθος σε αυτή την ομάδα. Πήρε πρωτάθλημα με την Πόρτο , πρωτάθλημα πήρε και ο Πάρκετ (Πάκερτ) με αυτόματο πιλότο.


Δεν παίζει κανένα ρόλο που πήρε πρωτάθλημα. Φυσιογνωμικώς τον βλέπεις τον άνθρωπο, είναι ...

ταλαιπωρημένος ο άνθρωπος. Ο Φέργκιουσον τον βλέπεις, είναι όλο υγεία. Και αυτός να είναι καλά στην υγειά του . Είναι ταλαίπωρος. Τον βλέπεις δεν μπορεί να σηκωθεί, ούτε κουβέντα δεν μπορεί να βγάλει. Κάθεται εκεί, δεν μπορεί να δώσει πνοή . Βάζει τον Μαυρία, εντάξει εγώ δεν τον έχω σε εκτίμηση τον Χριστοδουλόπουλο, παικτάκος είναι , αλλά τον βγάζεις, βάζεις  ρε τον πιτσιρίκο; Δεν βλέπω από την προπόνηση να βελτιώνεται κανένας.  Μετά ο Γκαβού ( Γκοβού ) είναι ανύπαρκτος , δεν μπορούν να παίξουν αυτοί , ο Κατσουράνης πετάει μια δύο μπαλιές , ανασταλτικά δεν μπορεί ,αν δεν βοηθήσουν οι άλλοι. Πρέπει να χτίσεις. Παίρνεις τον Γκαλάς, ογκόλιθος και ένα κυνηγό δίπλα στο Σισέ, να χτίσεις".


Ο Νικόλας δίνει ρεσιτάλ κάθε Δευτέρα βράδυ, στο Τήλε Άστυ, αλλά γνώμη μας , ο παρουσιαστής να μην τον διακόπτει  καθόλου, ούτε για ερωτήσεις. Ο Αλέφαντος γίνεται παιδάκι και απολαμβάνει   τους αγώνες μπροστά στη μακέτα ενός γηπέδου  στο στούντιο μετακινώντας τους παίκτες.
Και δεν είναι και συνέχεια επικριτικός. Έχει πολύ καλή γνώμη για τον προπονητή της ΑΕΚ , τον " Χιμένες" ( Χιμένεθ) .