Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η Ζίμενς επιστρέφει τα κλεμμένα!

Μαύρη κωμωδία  και μαύρα χάλια , απόψε στις λεγόμενες  "Ειδήσεις":

- Πρώτο θέμα η επιστολή που έστειλε ο Παμπούκης στη Ζίμενς και ζητάει... "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!". Μπορεί  και αύριο το πρωί να τάχει στείλει πίσω! Σωστό σαν σκέψη πάντως. Είναι τόσα πολλά τα κλεμμένα, που θα ξεχρεώναμε το χρέος αν τα παίρναμε.

- Από την άλλη στο...
 πόρισμα του ΠΑΣΟΣ, τα μόνα κλεμμένα που αναφέρονται είναι τα 200.000 του Μαντέλη. Εχει βγει και μια ανακοίνωση , ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάρει το 1.000.000 , το γνωστό του Τσουκάτου. ΄"Φέρτε το τώρα " , θα έπρεπε να καταλήγει.

- Ήρωας έχει γίνει ο Παπαθανασίου, πριν βγει καν το πόρισμα και να ξέρουμε το σκεπτικό του. Όλοι οι δημοσιογράφοι, έχουν βγάλει την απόφασή τους,  " καμία σχέση"  κλπ. Συγκινητική και η εξομολόγηση Παπαθανασίου: " Με ξύπνησε νύχτα η κόρη μου και μου είπε, μπαμπά είσαι στη λίστα ΄για τη Ζίμενς".

- Μέσα στη σύγχυση ο πανέξυπνος Σαμαράς, ζητάει να ελεγχθεί το πόθεν έσχες πουργών,υφυπουργών κλπ. από το 1974...  Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι, να ελεγχθούν χιλιάδες πρόσωπα. δηλαδή.  Λογικά έπρεπε να αρχίσει ο έλεγχος από το 1821 και να το κάνει και ντοκιμαντέρ ο Σκάι.

- Το πιο απλό  επίσης θα ήταν να δώσουν αύριο η ΝΔ και το  ΠΑΣΟΚ τα βιβλία των κομμάτων , να δούμε αν έχουν πάρει... χορηγίες από τη Ζίμενς.

 -2000 σελίδες το πόρισμα της  ΝΔ, πότε το διάβασαν και λένε   μετά από μία οι δημοσιογράφοι στα παράθυρα και λένε "δεν λέει τίποτα";
- Ντεφορμέ η Τσόνογλου στο Μέγκα, έλειπε και ο Τράγκας , χάλια.