Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

6 περιπτώσεις , που νιώθεις σαν τον Σισέ: ότι σε... πήδηξαν !

" Νιώθω ότι με..  πήδηξαν" είπε  ο Σισέ για τους διαιτητές του αγώνα με την ΑΕΚ και έχει γίνει φοβερός ντόρος.Αλλά η φράση αυτή, λέγεται παντού, στην καθημερινότητά μας:

Νιώθεις ότι σε... πήδηξαν, όταν, ανάμεσα στα άλλα:


1. Είσαι ασθενής ή συνταξιούχος του ΙΚΑ, και έχεις κλείσει ραντεβού πριν  δύο μήνες, αλλά ακυρώνεται λόγω του γνωστού μπάχαλου και σου κλείνουν ραντεβού του... Αγίου Βαλεντίνου ή του Αγίου Ούτσου ανήμερα.

2. Πληρώνεις την ΕΡΤ για κάτι διαφορετικό και κάθε βράδυ, βλέπεις το ίδιο: υπουργούς του ΠΑΣΟΚ  στις ειδήσεις ( χθες είχαμε Παπακωνσταντίνου, μην ξεχνιόμαστε).

3. Ακούς τον Πεταλωτή να λέει, ότι αν δεν ήταν υπέρ του Μνημονίου η Λούκα Κατσέλη, δεν θα ήταν υπουργός της κυβέρνησης. Να ορκίζονται στο Μνημόνιο άλλη φορά.

4. Σου λένε στην τηλεόραση , ότι έσπασε η πολυδιαφημισμένη συμφωνία του υπουργού Ανάπτυξης, για μειώσεις σε καμιά 500αριά προϊόντα και ήταν ένα πυροτέχνημα. Μόνο τις τιμές δεν μπορεί να συλλάβει ο Χρυσοχοίδης.

5.  ¨Οταν πας στο σούπερ μάρκετ και διαπιστώνεις, ότι μπροστά σου αλλάζει η τιμή σε κάτι που θες να αγοράσεις. Αλλά τυχερός είσαι πάλι. Μόλις γυρίζεις την πλάτη, ξαναλλάζει η τιμή.

6. ¨Οταν πας στο ΑΤΜ και κάθε φορά τα χρήματα της μισθοδοσίας, είναι λιγότερα. Αν δεν πας στο ΑΤΜ, είσαι άνεργος. Αν πηγαινέρχεσαι, τρως από τα έτοιμα. Να βάλουν κουλοχέρηδες εκεί που είναι τα ΑΤΜ, να δοκιμάζουμε και την τύχη μας

Στείλτε μας στο pame.louketo@gmail.com, περιπτώσεις που... σας πήδηξαν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΟ  βίντεο με τις δηλώσεις Σισέ, ότι... " τον πήδηξαν "   στον αγώνα με την ΑΕΚ!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_1588.html

Σισέ : Νιώθω ότι σήμερα με πήδηξαν!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html

Ορέστης" ( Καρνέζης): Η τραγωδία του Παναθηναϊκού
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_9732.html

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΕΚ -ΠΑΟ 2-3
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/40.html