Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

"Ορέστης" ( Καρνέζης): Η τραγωδία του Παναθηναϊκού

Απίστευτη πρόκριση η ΑΕΚ, με αστείο γκολ που έφαγε ο Ορέστης Καρνέζης στο 98' και πήρε την προκριση από τον Παναθηναϊκό με ήττα 2-3!


Τραγωδία του πολύ καλύτερου Παναθηναϊκού, ε το όνομα "Ορέστης ( Καρνέζης) , που είχε φάει τζαμπατζίδικα και το πρώτο γκολ.

Και όμως.. Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το καλύτερο παιχνίδι του. Πάλι γκολ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη. Θα έτρεχαν στον Παναθηναϊκό να του κάνουν ...


νέο συμβόλαιο! O Ζιλμπέρτο δεν έβαλε μόνο γκολ, αλλά τροφοδοτούσε, εμψύχωνε, έκοβε συνέχεια ! "Μαγνήτη" έπρεπε να τον λένε! Θαύμα- θαύμα! Χωρίς αντίκρυσμα , όμως για την ομάδα του.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη , μόνο στα. .. 8 λεπτά των καθυστερήσεων. Δεν βλεπόταν, ούτε όταν αποβλήθηκε ο Βύντρα στο 70,.Της έδωσαν κάποια ψυχή ο Μπάχα που μπήκε σαν αλλαγή. και ο ... Σάχα, που πέρασε μπροστά στα τελευταία λεπτά.

Ο Σισέ, πλακώθηκε με τον Λέτο, προς το τέλος για μια πάσα! Ο Λέτο άραξε και για τα επόμενα 5 λεπτά, μονολογούσε . Μπήκε το γκόλ των Μίτσελ- Καρνέζη στο 98, και αυτή την ώρα θάχουμε σώου στα αποδυτήρια. Ο Σισέ, πάντως, έδειξε, ότι δεν είχε "ξανερώσει" . Απλά περίμενε το κατάλληλο ματς, αφού το πρωτάθλημα έχει πετάξει.

Ο Χιμένες, κατά Αλέφαντο, θα μας τρελάνει. Μια χαρά, μια λύπη. Μια θρίαμβος, μια καταστροφές . Μεγάλος προπονητής και μεγάλος... μπλαμπλάς, θα τελειώσει τη συνέντευξη Τύπου τα ξημερώματα!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΙΣΕ ΟΤΙ... ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΑΝ


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_1588.html

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΕΚ -ΠΑΟ 2-3

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/40.html

Σισέ : Νιώθω ότι σήμερα με πήδηξαν!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html