Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μία κάρτα απεριορίστων διαδρομών , όσο μία σύνταξη... ή δύο μισθοί!

Πόσο κοστίζει μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών , σε όλα τα Μέσα  ( ξεχάστε βέβαια, προς αεροδρόμιο) ;

Το ποσό είναι όσο  και μια  μηνιαία  σύνταξη , δηλαδή 450 ευρώ ! Τόσο θα πληρώνουν οι συνταξιούχοι κάτω των 65, γι αυτό πρέπει να μεγαλώσουν σύντομα!

Οι νέες τιμές , έχουν και μεγάλες  προσφορές.  Η ετήσια κάρτα του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο, στοιχίζει μόνο...  1.000 ευρώ . Εσείς που δεν έχετε τι να κάνετε και πηγαινοέρχεστε στο αεροδρόμιο, στην προνομιακή  τιμή των 1000 ευρώ , μπορείτε να ....
κάνετε απεριόριστες διαδρομές. Τι είναι 1000 ευρώ; Πχ δύο μισθοί του νεαρού και της νεαρής , που δουλεύουν στα καταστήματα του Ελ. Βενιζέλος.

Τώρα, επειδή το μάτι μας, σας εντόπισε να αγοράζετε εισιτήρια με το κιλό, ενόψει της αύξησης, ξεχάστε τα αυτά. Μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε. Γιατί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, γιατί είναι του Αγίου Βαλεντίνου η ημέρα των Ερωτευμένου, που αγαπάμε τον Ρέππα και τον Παπανδρέου.

Σαν δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο, προσφέρονται δύο μαγευτικές εκδρομές, για να ανταλλάξετε  τα παλιά με τα νέα εισιτήρια. Και είναι μακρινές εκδρομές. Δεν μπορείτε πχ να αλλάζετε τα εισιτήρια, σε κάθε σταθμό.

Μπορείτε μόνο αν κάνετε το μοναδικό ταξίδι, μέχρι  τα  γραφεία του ΟΑΣΑ, Μετσόβου 25, στο ισόγειο του κτηρίου, από τις 08:00 μέχρι τις 13:30 .
Εναλλακτικά , μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε για την ανταλλαγή, στους σταθμούς του μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από τις 08:00 μέχρι τις 13:30  μόνο κι εδώ , για να απολαύσετε την υπέροχη ταλαιπωρία.

Το Πάμε Λουκέτο, προτείνει επίσης τις διαδρομές:

* Εισιτήριο λεωφορείου για Σαρωνίδα: 1,60 ευρώ, για διαφορετική εμπειρία από το 1,40, επειδή είναι μακριά. Και όταν πας μία στάση  γιατί δεν κάνει 0,60;

* Εισιτήριο για όλες μετακινήσεις 24ωρου: 4 ευρώ. Αυτό κι αν συμφέρει! Μπείτε μέσα σε ο, τι βρείτε και ξεσκιστείτε στις βόλτες!