Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

"Ήταν ή δεν ήταν γκέι ο... Κολοκοτρώνης;"


Nα γίνει δημοψήφισμα: ΅Ήταν ή δεν ήταν γκέι ο... Κολοκοτρώνης;΅. Νέος πόλεμος για το "1821" και νέο θέμα για μεσημεριανάδικα, μετά από αυτό με τον Ντ. Χριστιανόπουλο, Σεφέρη, Σολωμό κλπ, που γράφαμε το πρωί.

Μεγάλη  επίθεση έγινε  στον Πέτρο Τατσόπουλο, τον πολύ κα¨ο συγγραφέα και παρουσιαστή του "1821", που κι αυτός είναι ό, τι πρέπει για μεσημεριανάδικο, με την έννοια ότι μιλάει ανοιχτά , επιθετικά  και σίγουρα θα κάνει μεγάλα νούμερα. Άλλη φορά όχι στον Αρη Πορτοσάλτε ο Τατσόπουλος, αλλά στην Τσαματίνα Τσιμτσιλή και την  Κατερίνα Καραβάτου!

Τι είχε προηγηθεί από αυτό το πρωτοσέλιδο ; Ένα σχόλιο στον....
 "¨τοίχο" του κ. Τατσόπουλου, στο Φέισμπουκ, που απαντούσε σε "φίλο" και έλεγε τα εξής:


"Μα, από κει αρχίζει και το ξεσοβάντισμα της μνήμης, βρε Θ... Αν πείσουμε τους Ιταλούς, ότι ο Τζιανφράνκο, λεγόταν  Τζιανφράνκο, θα πείσουμε και τους Έλληνες ότι ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο.Αν και δεν  είναι αλήθεια  Α. . Δεν ήταν γκόμενος. Είχαν αρραβωνιαστεί!".



Μετά το πρωτοσέλιδο και την  αναδημοσίευση του σχολίου του , ο Π. Τατσόπουλος, απάντησε  φανερά... έκπληκτος:

" : ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. Εκτός από τα διάφορα μπλογκ, που αναπαράγουν ανεξέλεγκτα αυτή τη μαλακία, η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" κυκλοφορεί σήμερα με ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ το καλαμπούρι ενός φίλου μου για τον "γκόμενο του Κολοκοτρώνη" ως ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ. Ποτέ άλλοτε οι ΗΛΙΘΙΟΙ δεν ήταν περισσότερο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ."



 Κοντά εκεί γράφει στον... Τατσότοιχο, όπως τον αποκαλούν, οι αντίθετοι:

" Προς τους αληθινούς μου φίλους. Αν έχετε την καλοσύνη, μην απαντάτε στις "κατσαρίδες". Παίρνουν μετά τα καλαμπούρια μας και τα ανεβάζουν στα φασιστικά μπλογκ ως ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΕΣ. Δεν το κάνουν επειδή είναι στόκοι (που είναι) αλλά γιατί μας ανοίγουν φάκελο, προς δικαστική χρήση, υποψιάζομαι. Να φανταστείτε ότι το καλαμπούρι με τον "γκόμενο του Κολοκοτρώνη" το παρουσιάζουν ήδη ως δικό μου ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ. Εκτός από ηλίθιοι, είναι κι επικίνδυνοι."
\
Καλαμπούρι λοιπόν λέει για τον ΅γκέι Κολοκοτρώνη΅ ο Τατσόπουλος, και τώρα είμαστε στο στάδιο, όπου δέχεται ομαδικά πυρά για το χιούμορ του, χωρίς να έχει λυθεί, το ... κυρίως θέμα!

" XIOYMOR HTAN RE MAΓΚΕΣ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ....ΜΆΛΙΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ....ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΥΦΥΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΛΑΚΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!! ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ Ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

Και λίγο πιο πίσω, αλλά μήνυμα Τατσόπουλου, που γράφει στον "τοίχο".!


" ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: Σας γράφω από τον "τοίχο" της γυναίκας μου, διότι κάποιος ή κάποιοι έχουν αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης και δεν μπορώ να μπω στον δικό μου, από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Έως ότου καταφέρω να ξαναμπώ -και σας ενημερώσω σχετικά- ο δικός μου "τοίχος" ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ."
 
Α, ρε Ζούκεμπεργκ τι μας έκανες με το Φέισμπουκ! Να το κάνει ντοκιμαντέρ στον Σκάι, ο Τατσόπουλος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Είναι... φασίστρια η Έλενα Ακρίτα;

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_9598.html


Αποκλειστική συνέντευξη του Κ. Πρέκα για "1821", Κολοκοτρώνη, Τατσόπουλο

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/1821.html

Ντ. Χριστιανόπουλος: Να χέσω το Νόμπελ του Σεφέρη, τεμπέλης ο Ελύτης, μπάσταρδος ο Σολωμός!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_8545.html

Η τηλεκριτική του "1821"  από τον Χατζηνικολάου
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/1821_27.html

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ: ΖΗΤΩ ΤΟ "1821"
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/1821.html