Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αποκλειστική συνέντευξη του Κ. Πρέκα για "1821", Κολοκοτρώνη

Ο Κώστας Πρέκας έσπασε τη σιωπή του για "1821",  Κολοκοτρώνη, Τατσόπουλο και φέισμπουκ και έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Πάμε Λουκέτο, που θα συζητηθεί.
 Ο κ. Πρέκας παραχώρησε την  ιστορική  συνέντευξη  στον ιστορικό  , καλλιτεχνικό και συντάκτη λαιφ στάιλ θεμάτων του 1821,  κ. Πάνο Λουκέτο.

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης:



- Κύριε Πρέκα, γεια σας.

" Κύριε  Πάμε Λουκέτο, σας χαιρετώ και μαζί σας όλη την μπλογκόσφαιρα. Φυλάττετε διαδίκτυο και Θερμοπύλας , είστε διάκονοι της νέας αποκαλυπτικής και επαναστατικής δημοσιογραφίας, διάκονοι και  Αθανάσιοι Διάκοι,  που δεν  κάθισαν πάνω σε ένα παλούκι βέβαια , όπως λέει η αντεθνική προπαγάνδα, αλλά τους σούβλισαν για τα οράματά τους ,τα οράματά μας,. Είστε Κολοκοτρώνηδες του μπλογκινγκισμού  ωιμέ και όχι Κολοκοτρώνηδες του ντιγκιντακισμού  ωιμέ, και του πισωκρουχτισμού ωιμέ , ωιμέ και του ντιντιδισμού,ωιμέ, ωιμέ, ωιμέ!"

- Μπήκαμε στο θέμα μας χωρίς καν να ερωτηθείτε, στο θέμα του "1821" ,

" Βλέπετε κύριε Λουκέτο τις ρυτίδες που έχουν διαγραφεί στο πρόσωπό μου, τα μαλλιά μου  που έχουν αποκτήσει μια περαιτέρω λευκή επίστρωση, άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στη Βουλή κύριε Λουκέτο. Γιατί δεν συγκαλείται εκτάκτως για το μεγαλύτερο έγκλημα η Βουλή , για το μέγα  ανοσιούργημα που έχει διαπραχτεί ποτέ, ωιμέ ωιμέ.

Μου εσηκώθησαν οι τρίχες , κύριε Λουκέτο, σε όλα τα σημεία του σώματός μου, με όσα φριχτά άκουσα, ωιμέ, ωιμέ. Το πρώτο που μου προκάλεσε 48 μικρά εγκεφαλικά κύριε Λουκέτο, ήταν όταν έβλεπα να εμφανίζεται ότι τους χρόνους  που όλα τάσκιαζε η σκλαβιά, να λέγεται εις τους τοίχους των φατσοβιβλίων, να λέγεται λοιπόν,  ότι όλα τάσκιαζε η πουστιά, ωιμέ, ωιμέ, ωιμέ και πάλι ωιμέ.


Δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του, αλλά κύριε -όπουλε,. Eίναι γκέι ο Κολοκοτρώνης , κύριε -όπουλε;; Είναι γκέισα ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης , κύριε -όπουλε;;; Ωιμέ! Είναι γκειστάπο ο  Θεόδωρος Κολοκοτρωνης , είναι ντιγκέι, είναι αδελφίνι, είναι απεόφοβος, είναι βιλαρόμπας, είναι κουδουνίστρας  ο  Θεόδωρας Κολοκοτρώνης , κύριε -όπουλε; ;;;;;;  Ωιμέ, ωιμέ, ωιμέ, ωιμέ!Φοράει φουστανέλα ή φούστα Ντιόρ  ο  Θεόδωρος Κολοκοτρωνης  ,ασεβέστατε κύριε  -όπουλε; Φοράει 50 νούμερο παπούτσι ή κουβαλάει τσάντα Γκούτσι; Πατάει το πόδι του και τρέμει η γη από το βουητό ή τσάντα Λουί Βουητόν κύριε  -όπουλε; Ωιμέ, ωιμέ, ωιμέ, ωιμέ!Ωιμέ, ωιμέ, ωιμέ, ωιμέ!


Τι με κοιτάτε έτσι κύριε Λουκέτο; Θα ολοκληρώσω με μια φράση του ιστορικού επαναστάτη Τζεμπρίλιου Σισέ:
"Νιώθω ότι με ξέσκισαν!" Ναι, αυτή είναι η φράση που με αντιπροσωπεύει και εμένα και όλους τους γνησιόπλαστους Έλληνας.

Ναι"Νιώθω ότι με ξέσκισαν!" με το δήθεν "1821" .  Τυλιγμένοι με την ελληνική σημαία  και τη φανέλα του κυρίου Σκισέ να βγούμε στους δρόμους και να βροντοφωνάξουμε "Μολών Λεβιέ"


Να διαδηλώσουμε και να βροντοφωνάξουμε τις μεγάλες αλήθειες του Γένους:


Ώστε έτσι; Βερνικώνει τα φασόλια ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης , κύριε -όπουλε; Τα κουνάει τα ζάρια; Τα λέει τα κάλαντα, τη βάζει τη κάλτσα στο συρτάρι, τη γαργαλάει την μπάμια μ τη γυαλίζει την κάννη, τη γυρνάει την μπετονιέρα, τη ζευγαρώνει την κάλτσα , τη μαδάει τη μαργαρίτα, τη μαδάει την παπαρούνα, τη ρυθμίζει την ένταση, τα πληρώνει τα διόδια, το ακυρώνει το εισιτήριο, τον πληρώνει τον ΦΠΑ, τη σουρώνει την κουρτίνα από τα ΙΚΕΑ, τον αγοράζει τον σολωμό από το Βασιλόπουλο, το τρώει το γκολ από 50 μέτρα σαν τον Ορέστη Καρνέζη, το βγάζει το ντιβιντί σαν την Τζούλια,με τους δύο αράπηδες με την μακριά την σούστα, τον δαγκώνει τον Κυνόδοντα;


Ε, όχι κύριε - όπουλε; ;;;;;;;


Ιδού ο ΣΚΑΙ, ιδού και το πήδημα !

Σας ευχαριστώ, κύριε Λουκέτο! .  Ωιμέεεεεεεεεεεε!"



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Είναι... φασίστρια η Έλενα Ακρίτα;


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_9598.html


O...Τοίχος του Τατσόπουλου στο facebook έχει τη δική του Ιστορία!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/o-facebook.html

"Ήταν ή δεν ήταν γκέι ο... Κολοκοτρώνης;"
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_1324.html