Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Το ξημέρωσε στα μπουζούκια η τρόικα για τον Βαλεντίνο

ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Αμετανόητοι είναι στην Τρόικα. Χαμπάρι, δεν πήραν από το διάβημα που τους έκανε η κυβέρνησή μας και και μέχρι τα ξημερώματα ήταν στα μπουζούκια , στο Νότη Σφακιανάκη συγκεκριμένα και αφιέρωναν τραγούδια το ένα πίσω από το άλλο στον πρωθυπουργό μας και την κυβέρνηση, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στο ίδιο κέντρο είχε...
.ξαναπάει η τρόικα και τα τραγούδια που αφιέρωσε ήταν πάνω κάτω τα ίδια που είχαν αφιερώσει και την άλλη φορά. Όμως έχουν έντονο συμβολικό χαρακτήρια, λόγω του Βαλεντίνου και του διαβήματος  για τα 50 δις.

Άρχισαν τις παραγγελιές  με το " είσαι ένα πιστόλι, που με σημαδεύειεεειει" και το αφιέρωσαν στον Παπανδρέου, που μιλάει συνέχεια για το πιστόλι στο τραπέζι και τα 50 δις στο τραπέζι,

Μετά αφιέρωσαν ένα ζημιάρικο τραγούδι στον Παπακωνσταντίνου και καθυστερήσεις στις αποκρατικοποίήσεις,  που λέγεται "Μα εσύ με καίααιαιας".

Ο χαμός έγινε όταν χόρευαν και τραγουδούσαν " ο μισθωτόοοοος πεθαίνει στον αέεεεραααααααα"

Το επόμενο τραγούδι , το αφιέρωσαν στην Λούκα Κατσέλη .  Φαίνεται πως είναι ερωτευμένοι μαζί μαζί της .Της αφιέρωσαν το τραγούδι, "Μια ματιά σου μόνο φτάνει, αεροπλάνο να με κάνει κι ένα σου φιλί στο στόοοομα, λιώμα να με κάνει λιώωωωμααααα!"

Μετά είπαν ένα κοινωνικό τραγούδι του Νότη: "Το σώμα μου" που το διασκεύασαν λίγο:¨" Στόμα μου, στόμα μου που θέλεις φααγαγηττττόοοοοο". Ατάκα, είπαν και ένα άλλο τραγούδι, " Δος μου ένα δάνειο ζωήήης, φακές για να αγοράσωωω"

Χαμός με  το τραγούδι του φινάλε:

Ο μισθωτός πεθαίνει στον αέεεεραααααααα


ελεύθερoς και δυvατόοοοοος


της αφραγκιαααας, όταv τov βρίσκει σφαίρα


τov αγκαλιάαααααζει o ουουουραααανόοοοοοοος.