Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Εξωγήινοι Νext top model, Φουκάκης, Πάγκαλος και Πεταλωτής απόψε στην τηλεόραση

Καλά,  ή αποψινή  νύχτα  στην τηλεόραση, θα είναι διαφορετική, νύχτα του ανεξήγητου , νύχτα των εξωγήινων και των Ούφο, που θα μας κυκλώσουν από όλες τις μεριές.

Στις 9 το βράδυ, θα δούμε στον ALPHA το "φαινόμενο Γιάννης Φουκάκης" , σε κάθε στιγμή του στην Κρήτη,  από τη στιγμή που  θα φανεί η λάμψη του πάνω από τον Ψηλορείτη, μέχρι που θα κάνει μετά προσεδάφιση μάλλον στο σπίτι του και θα ακολουθήσει τρικούβερτο εξωγήινο γλέντι.

Στις τις 9 το βράδυ  στον ΑΝΤ1, οι τέσσερις φιναλίστ του NEXT TOP MODEL "δεν δέχτηκαν πρόταση από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ ή κάποιον άλλον σκηνοθέτη της έβδομης τέχνης, αλλά μεταμορφώθηκαν σε Alien in nature ύστερα....
 από ιδέα του Χριστόφορου Κοτέντου, που είναι και ένας από τους κριτές". Τα κορίτσια έχουν  να αντεπεξέλθουν σε αντίξοες συνθήκες τόσο στο ιδιαίτερο make up και τα χτενίσματα που κάποιες τις πονούσαν όσο και με το κρύο, αφού με στράπλες φορέματα έπρεπε να ποζάρουν αρκετά φυσικές ανάμεσα στη φύση. Αυτό κι αν δεν θα το χάσουμε με τίποτα δηλαδή..

Η νύχτα των εξωγήινων είναι μακριά όμως . Ο Ν.  Χατζηνικολάου   υποδέχεται "Πρόσωπο με πρόσωπο" στις 9.30 στον Αλτερ , το Άλιεν και τυραννοδεινόσαυρο  Θ. Πάγκαλο, οπότε θα δούμε για πρώτη φορά σε στούντιο ιπτάμενο δίσκο και μάλιστα με δίσκο με φαγητά μπροστά του.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Στις 11, στο Μέγκα , θα δούμε στην "Ανατροπή" το Ούφο Πεταλωτή και θάχουμε έναν άτυπο συναγωνισμό με τον Γ. Πρετεντέρη, ποιος θα εκφράσει την αλήθεια για τα ΑΤΙΑ και τα Χ - Files της Τρόικας.

Θα είναι σίγουρα   μια συγκλονιστική βραδιά απόψε στην ελληνική τηλεόραση  του ανεξήγητου και  χωρίς τον Χαρδαβέλλα μάλιστα.