Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πάγκαλος αγαπάει το... χαβιάρι και τα γιουχαρίσματα


Ο  Θ. Πάγκαλος  αγαπάει  πολύ το... χαβιάρι  και τα γιουχαρίσματα.. Έφαγε όμως μόνο γιουχαρίσματα χθες το βράδυ στο Παρίσι, όπου παρίστατο σε εκδήλωση, στην οποία θα προβαλλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά "Ο θεός αγαπάει το... χαβιάρι".

Τον αποδοκίμασαν φοιτητές και άλλα άτομα, που ανήκουν στην "  Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας"  και στην " Πρωτοβουλία Ελλήνων εργαζομένων και φοιτητών στο Παρίσι" , στο "Ελληνικό Σπίτι"  που έχει ιδρύσει ο Γαβράς, με αποτέλεσμα ο Πάγκαλος να σηκωθεί να φύγει και να  μη γίνει η προβολή του "χαβιαριού".

Υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ότι είναι δύσκολη η ζωή των πολιτικών στην ξενιτειά.  Παπανδρέου στο Βερολίνο, Πάγκαλος στο Παρίσι. Τώρα και στα Τρίκαλα, αν θυμηθούμε το παλιό σλόγκαν.

Φώναζαν....
 διάφορα στον Πάγκαλο και τον ρωτούσαν αν τα φάγανε μαζί, αλλά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν απάντησε στο κουίζ.Του έλεγαν για παπαγαλάκια, για γιαούρτια, του έλεγαν και διάφορα γαλλικά, σήκωσαν και πάνω.  Φώναζε διάφορα και ο Πάγκαλος, σιγά μην έκανε πίσω και στο τέλος σηκώθηκε κι έφυγε αγανακτισμένος, ενώ του φώναζαν "στο καλό" ( το ευπρεπέστερο).

Τη μεγαλύτερη ζημιά έπαθε η ΕΡΤ. Άντε πάλι να δούμε, αν θα το δείξει το βίντεο και τη δραστηριότητα των κυβερνητικών στελεχών στο εξωτερικό  ή όχι. Εσείς πάντως μπορείτε να  παρακολουθήσετε το βίντεο , αμέσως παρακάτω. To "Τελευταίο Ταγκό΅του Πάγκαλου στο Παρίσι, αλλά όχι με βούτυρο, αλλά με χαβιάρι.

Αργότερα ο Πάγκαλος έβγαλε ανακοίνωση και χαρακτηρίζει το σκηνικό σαν ΅τρομοκρατικού χαρακτήρα παρέμβαση Γάλλων αναρχικών και Ελλήνων οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ΅ και καταλήγει:

΅Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι η ελληνική κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οργανωμένη προσπάθεια που, δυστυχώς, έχει πολιτική κάλυψη από κοινοβουλευτικά –δηλαδή συστημικά- κόμματα, να κατρακυλήσει στη βία και την αστάθεια. Όσα έγιναν στο Παρίσι, όπως και όσα έγιναν στο Βερολίνο ή θα γίνουν αύριο στο Λονδίνο και τη Ρώμη, υπονομεύουν την διεθνή εικόνα της χώρας και την προσπάθειά της να εξέλθει από την κρίση. Ποιος θέλει η Ελλάδα να βυθισθεί στο χάος;' .

Μάλλν η τρόικα  και το "Μνημόνιο 4" , να τολμήσουμε την απάντηση.







ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ποιοι παίρνουν τα ελληνικά Όσκαρ

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_6844.html

Και διαδηλώσεις με χορηγό τη Siemens!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/siemens.html


Ποιο ήταν το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο , που έκοψε η ΕΡΤ"Ψωμί- ριπλέι- Ελευθερία!". Τα συνθήματα για την ΕΡΤ
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html#more

Μετάδοση αλά... "Καραΐσκάκη" από την ΕΡΤ, με τα συνθήματα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_6108.html