Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

" Πολύ Μπλα - Μπλά" και "Πρωινή Μελέτη" στη Βουλή !

ΚΑΙ "ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΩΝ"
 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΈΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ


"Σχολιαστή κουτσομπολιών" χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός με αφορμή την ερώτησή του,  για το εάν είχε ζητήσει μυστικά από τον Στρος Καν την οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

O χαρακτηρισμός έγινε  την Παρασκευή το μεσημέρι  στη Βουλή  και είναι αλήθεια , ότι οι ομιλίες  στο κοινοβούλιο, από τον  πρωθυπουργό, μέχρι τον Τσίπρα και τους 300 όλους ,  μοιάζουν πια όχι με ομιλίες , αλλά με "Μπλα Μπλά"  και μάλιστα "Πολύ Μπλα' Μπλά".

Π.χ.  η αντιπαράθεση...

 Πιπιλή - Μαρκογιαννάκη πρόσφατα ,  δεν είναι βγαλμένη μέσα από τις καλύτερες εκπομπές  του "Πολύ Μπλα' Μπλά" και της Σταματίνας Τσιμτσιλή; Τι Τσιμτσιλή, τι Πιπιλή.

Ο Γ. Παπανδρέου , δεν  μίλησε σήμερα με αλαζονικό τόνο,  δεν μοιάζει  να θεωρεί την Βουλή, "Βουλή mou";

Ο Σαμαράς δεν χρειάζεται " Πρωινή  Μελέτη" ; 

Δεν μιλάει κι αυτός όλη μέρα, όπως η Ελεωνόρα για τον "Βλάκα μου, τον πρώην";  Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, ο Καραμανλής άφησε διαλυμένη και τη ΝΔ και τι δεν ακούει από τον τωρινό πρόεδρο , ενώ την Ελεωνόρα ο "βλάκας ο πρώην"  την απατούσε με την πρώην του.

Ο Τσίπρας βέβαια είναι Δημήτρης Παπανώτας - Στάθης Παπούλιας - Νίκος Μουτσινάς μαζί. Ο,τι γίνεται στο ΔΝΤ και στις περιοδείες του πρωθυπουργού κάθεται και το συζητάει στη Βουλή.


Καλά, μην πούμε για Καρατζαφέρη. Μπεκατώρος σκέτος.,

Μην ξεχάσουμε βέβαια Παπακωνσταντίνου- Κατσέλη. " Ο Φώτης και η Μαρία" των Οικονομικών μας.
Στον Παπανδρέου πάει ο ρόλος του Λιάγκα. Κάθε μέρα κάνει και μια γκάφα. Μόνο τη χειρονομία του Λιάγκα δεν έχει κάνει ακόμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι πρώτες φωτό Τσίπρα στο "Κους Κους"

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_7336.html#more