Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Στο Τσαντίρι, Νταλάρας, Κούγιας, Ντενίση!

Θα το έχετε παρατηρήσει. Εμείς εδώ στο Πάμε Λουκέτο, προτείνουμε τους καλεσμένους- ηθοποιούς  του Λάκη Λαζόπουλου,  που κάνουν αυτά τα καταπληκτικά επιθεωρησιακά σκετς.  Τα προτείνουμε και τσακ μετά από μία, δυο  βδομάδες , τους βλέπουμε.. Προτείναμε και τον φοβερό   Χαικάλη, που θα είναι απόψε στο Τσαντίρι,  μετά τις μακράς διαρκείας διακοπές του Λαζόπουλου.

 Μεταξύ μας, δεν το πιστεύαμε , ότι θα γίνει το... ντιλ Λαζόπουλου- Χαικάλη, γιατί ξέραμε καλά τις διαφορές του. Όμως θα τους δούμε ΄μαζί απόψε και μπράβο.

Τώρα έχουμε συνέχεια. Στις επόμενες εκπομπές, θα δούμε , κρατηθείτε...
 Νταλάρα, Κούγια, Ντενίση.

Αυτό θα γίνει, γιατί ...

Είναι πρόταση του Πάμε Λουκέτο, που όπως είπαμε, τις υιοθετεί ευχαρίστως ο Λαζόπουλος, αλλά και γιατί ο σατιρικός καλλιτέχνης, που θα κάνει για τελευταία φορά φέτος,ψ το Τσαντίρι, θέλει να κλείσει τις διαφορές τους.#

 1. Η πιο παλιά κόντρα είναι με τη Ντενίση , που κρατάει 15 χρόνια και  ξεκίνησε την ατάκα " Το τρένο έπαιζε καλύτερα από τη Ντενίση". ( έχουμε υποσχεθείσ να σας πούμε κάποτε την ιστορία αυτής της ατάκας=

2. Η πιο σκληρή κόντρα είναι με τον Κούγια, τι να σας πούμε τώρα, είστε ξεφτέρια το θέμα.. Ο  Κούγιας μετά την εύθραυστη εκεχειρία τους,

αναγκάζεται τώρα να ξεσπάει στην.. Παναχαΐκή και ο Λαζόπουλος στην Έφη Σαρρ,
3. Η πιο...  κουλτουριάρικη όμως κόντρα του Λαζόπουλου  είναι με τον Νταλάρα. Στη διαμάχη του Νταλάρα με τον Πανούση ο Λαζόπουλος  είχε καταθέσει  ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πανούση.

Τότε ο Γιώργος Νταλάρας είχε πει: «Ο Λάκης Λαζόπουλος το πρωί είναι υπουργός Πολιτισμού και το βράδυ λουλουδού». Η απάντηση είναι το γνωστό: ΄"Πόσο Νταλάρας είσαι!".

Λοιπόν, και οι τρεις , βόμβα του Πάμε Λουκέτο, είναι στο στόχαστρο για το Τσαντίρι. Και τα 3 αυτά μέτωπα είναι  τα πιο καυτά του Λαζόπουλου, πρέπει να κλείσουν πριν την αποχώρηση Λ από το Τσαντίρι  και θα δώσουν τρομερές τηλεθεάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Λαζόπουλος :" Δεν είμαι πια δεξιός, αλλά ΠΑΣΟΚ. Απλώς έγινε ο Παπανδρέου δεξιός και συναντηθήκαμε !"
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_4266.html






...

'