Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Πυρπολήθηκε η Μέρκελ! Αποθέωση για Πάγκαλο- Σισέ!

Να που χειροκροτήθηκε ο Πάγκαλος. Σε καρναβάλι βέβαια. Η Μέρκελ όμως δεν τη γλίτωσε. Ήταν η βασίλισσα καρνάβαλος που πυρπολήθηκε και λαμπαδιάστηκε  μετά χαράς από όλους!
Πήρε φωτιά και έλιωσε  σε λίγα λεπτά , μαζί και η συνοδευτική πινακίδα  που έλεγε " Η Αγγέλα με ταγάρ Ντιόρ και το μπούστο στο χέρι".  Ευμευγέθης  έως τεράστιος πάντως... μπούστος , αν κρίνετε κι εσείς από τις φωτό.Αυτά και άλλα πολλά που διοργάνωσε στο Στείρι Βοιωτίας ο  πάντα δραστήριος Εκπολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, με τη χορηγία της " Αλουμίνιον της Ελλάδος".
Ο Πάγκαλος, καταχειροκροτήθηκε, γιατί είπαμε, αυτό είναι που ενοχλεί τους πολιτικούς. Να τους χειροκροτάμε συνέχεια και όχι να τους αποδοκιμάζουμε, να τους τρελάνουμε να μην ξέρουν τι γίνεται.

Στη μέση της πλατείας , με δύο γραμματείς, ζητούσε πληροφορίες , τι άλλο , που είναι οι ταβέρνες του χωριού για να χλαπακιάσει. Κι έφαγε τοπική  βραστή γίδα Σκαριτσάς μέχρι σκασμού.


Τα είχε όλα ο καρνάβαλος. Και Μάστερ σεφ με αντίπαλες δυο ταβέρνες του χωριού , του Μένιου και του Τρόκα . Παρουσιάστρια βέβαια την Ευγενία Μανωλίδου (όπου γάμος και χαρά η μπουμπούκα πρώτη! ).Δεν έλειψε και η Σπιναλόρδα που μεταφέρθηκε στα βουνά.

Τυχεροί όσοι είδαν το σκετς γιατί είδαν και  πως θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Μέγκα.


Τις εντυπώσεις βέβαια έκλεψε η μεταμφίεση του Σισέ, που πήγε ο ίδιος προωσωπικά στο Στείρι, μετά φούστας .


Βραβεύτηκε  από τον φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού, Λουκά Παπαδήμο και έσυρε και το χορό επίσης ο Γάλλος, και βέβαια μετά λίγες ώρες σέρνονταν και στη Λάρισα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Την 26η Μαρτίου το τέλος του κόσμου, λέει στους αρχηγούς ο πρωθυπουργόςΟ καρνάβαλος της Moody's - Zωντανή μετάδοση

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/26.htmlhttp://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/moodys-z.html