Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο καρνάβαλος της Moody's - Zωντανή μετάδοση

΄Έκτακτο καρνάβαλο έχουμε  σήμερα στο Σύνταγμα, μετά την υποβάθμιση του οίκου αξιολόγησης Moody's κατά τρεις βαθμίδες  της ελληνικής οικονομίας που  σημαίνει με δυο λόγια χαιρέτα μας τον πλάτανο.

Έμεινε η λαγάνα στο λαιμό του Γ. Παπακωνσταντίνου μόλις τόμαθε τέτοια μέρα . Το μόνο που έκανε είναι να βγάλει μια ανακοίνωση που χαρακτηρίζεται " πολεμική" και να καλέσει  όλο το λαό στο Σύνταγμα για να κάψουμε  μέρα που είναι, το ομοίωμα της Moody's.

Τρέξτε, προλαβαίνετε ,το Πάμε Λουκέτο μεταδίδει από τον χώρο, την παρέλαση- καρνάβαλο της ημέρας:

"Κυρίες και κύριοι γεια σας από τον προ του Αγνώστου στρατιώτη και μολότοφ και διαδηλωτή και ΔΝΤ και Moody's χώρο, όπου θα παρακολουθήσουμε απευθείας την μεγελειώδη παρέλαση της 26ης Μαρτίου 2011, μετά την υποβάθμιση κατά τρεις βαθμίδες  από τη Moody's .


Πλήθος...

 κόσμου και φορολογουμένων  έχει κατακλύσει τον χώρο, με σημαίες των ηρώων της της εποχής μας. Είναι πραγματικά συγκινητικές στιγμές, βλέπουμε φωτογραφίες και λάβαρα του Ζαν Κλόντ Τρισέ, του Τζιμπρίλ Σισέ, του Χοακίν Αλμούνια , του Ολι Ρέν, Ολι Κλέν, Ολι φτάιν, όλοι κλαίμε από συγκίνηση κυρίες και κύριοι . «Θάρσειν δή ηρώων Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένεκα πτώχευσης των προγόνων, προσκυνείν το σπρεντ, όταν ήρωες εισί Moody's » , όπως είχε γράψει και ο Γιάννης Μακρυγιάννης στο blog του και έγινε συνοικία να τον θυμόμαστε.


Και αρχίζει κυρίες και κύριοι η παρέλαση των καρναβαλικών πεζοπόρων τμημάτων, μοναδικές στιγμές. Προηγούνται οι ήρωες μισθωτοί και συνταξιούχοι , οι οποίοι κρατούν πάνω σε μαξιλαράκια ενθυμήματα και επιδόματα των αγώνων τους, που πετσοκόφτηκαν άγρια στα πεδία των οικονομικών μαχών. Τι να θυμηθεί κανείς κυρίες και κύριοι. Τον 14ο μισθό, τον 13ο μισθό, το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης προσέλευσης στην εργασία  , τον ΦΠΑ 23%.


Παλιότερα κυρίες και κύριοι είχαμε τους ήρωες του 21. Τώρα έχουμε τους ήρωες του 23% ΦΠΑ. «Λεφτά υπάρχουν, ευρώ δεν υπάρχουν όταν ήρωες εις τα σούπερ μάρκετ των μαχών, προτάσσοντας των πιστωτικών καρτών» είχε ξαναπεί ο Μακρυγιάννης στο site του και όρμησαν οι Τούρκοι χάκερ πολεμιστές και κατέβασαν τη σελίδα του Σκάι με τον Τατσόπουλο.


Ακολουθούν σε άψογες τριάδες οι κερδοσκόποι της Moo'dys. Ευθυτενείς κρατώντας στα χέρια τους τα λάπτοπ, που μπορούν να κάνουν χιλιάδες κινήσεις ανά δευτερόλεπτο, έγιναν ένα με το πετσί του νεοέλληνα και φτωχοέλληνα. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πώς θα είναι η ζωή μας χωρίς τους κερδοσκόπους και τις αγορές. Αχ οι αγορές.. Τι πανέμορφη λέξη, πώς ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς τις αγορές, μοναδικές στιγμές κυρίες κύριοι, πως ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς να ακούμε για τη ζώνη του ευρώ , την επιτήρηση, την ηρωική αποβολή μιας χώρας αν επιδεινωθούν δραματικά τα δημοσιονομικά της, το. Eurogroup, την ηρωική καγκελάριο κυρία Μέρκελ, , το Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο , συγκινητικές λέξεις και έννοιες κυρίες και κύριοι, ενώ ακολουθούν οι ηρωικοί παρουσιαστές των 8. Μόνο αυτοί κυρίες και κύριοι, θα μπορούσαν να μεταδώσουν τον πανικό με τα ρεπορτάζ που θα οδηγούσαν στην εγρήγορση τους Έλληνες και στο κλειδαμπάρωμα στα σπίτια τους.


Και να τώρα κυρίες και κύριοι, οι γυναίκες του έθνους. Παρελαύνουν κρατώντας τα μισοάδεια καροτσάκια των σούπερ μάρκετ, ενώ ανεμίζουν τις αποδείξεις αγορών. Τι να πει κανείς για τις αποδείξεις! Γαλούχησαν και γαλουχούν ολόκληρες γενιές καταναλωτών και φορολογουμένων, είναι το νέο μεγάλο όραμα της φυλής , βλέπει τις αποδειξιέρες το πλήθος κόσμου και τις αποθεώνει , όταν όλα τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά του σπρεντ. Το σπρεντ ποτέ δεν πεθαίνει, δεν το νοιάζει πτώχευση καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα ύψη 1320 μονάδες βάσης τραβά- τραβά – τραβά, μεγελειώδεις στιγμές κυρίες και κύριοι."


Ρεπορτάζ
Από το Καστελλόριζο και το Μνημόνιο στη βόμβα Moody's - Ξεκάθαρα ανησυχητικά σημάδια για την οικονομία
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=67659&catid=13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πυρπολήθηκε η Μέρκελ! Αποθέωση για Πάγκαλο- Σισέ!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_07.html