Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο Γιώργος θα σώσει Ελλάδα, Λιβύη, Ιαπωνία!

Λίγοι πρόσεξαν λόγω Σαββατοκύριακου, ότι ο Γ. Παπανδρέου, υποσχέθηκε το βράδυ της Παρασκευής  σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες ότι  η Ελλάδα θα δώσει κάθε βοήθεια στην Ιαπωνία, σε ό, τι της ζητηθεί.

Οι Ιάπωνες που γενικά ήταν ψύχραιμοι στο σεισμό, μόλις πληροφόρηθηκαν τη δήλωση βοήθειας από την Ελλάδα, συνταράχτηκαν και παραλίγο να πέσουν όλοι κάτω , αφού γνωρίζουν πολύ καλά την  οικονομική κατάστασή μας.

Για να μη μας προσβάλλουν όμως ζήτησαν μόνο ...
1000 ευρώ βοήθεια , που την στείλαμε ευχαρίστως σήμερα το πρωί.

Ευτυχώς  που δεν μας ζήτησαν πυροσβέστες, έλεγε στο Πάμε Λουκέτο, κυβερνητική πηγή , γιατί δεν έχουν οι άνθρωποι ούτε στολή να φορέσουν και περιμένουμε βοήθεια από τον Μελισσανίδη και τον Πατέρα για να αγοράσουμε. Γενικά , έχουμε να τονίσουμε γι αυτό το θέμα, ότι παλιότερα πλέκαμε την κάλτσα του στρατιώτη, και τώρα πλέκουμε τα γάντια του πυροσβέστη και την κάλτσα των ανθρώπων των ΜΑΤ.

Η βοήθεια της χώρας μας της Ιαπωνίας συζητήθηκε έντονα από άλλες χώρες, που περιμένουν πως και πως να γίνει σεισμός στη χώρα τους  , να εισπράξουν κι αυτές την βοήθειά μας.

Να σημειώσουμε, ότι οι δηλώσεις Γιώργου, έγιναν μετά τη Σύνοδο Κορυφής,  όπου μόλις  είχε διασώσει την Ελλάδα, αφού είχε πάρει επιμήκυνση και χαμηλότερο επιτόκιο. Επίσης δεν είχε βγει  ακόμα από την πόρτα, όταν ο Καντάφι του τηλεφώνησε, ότι συμφωνεί με όσα ειπώθηκαν στον απεσταλμένο του  στην Αθήνα και προωθείται η λύση της Αθήνας για να σωθεί η Λιβύη.

Αυτό το τριπλό χτύπημα σωτηρίας , δεν έχει καταγραφεί ποτέ άλλοτε στην ιστορία και ο Έλληνας πρωθυπουργός θα θυμάται πάντα αυτή τη βραδιά, που έσωσε ταυτόχρονα Ελλάδα , Λιβύη και Ιαπωνία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
H αγγελία πώλησης της Ακρόπολης

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/h.html

Οι πρώτες αγγελίες πώλησης κρατικής γης
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_12.html#more

Τρεις αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html