Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Δύο συγκινητικές στιγμές στο ποδόσφαιρο

Το αντίδοτο  στα όσα γίνονται στο ποδόσφαιρό μας. Δυο πολύ μεγάλες στιγμές , από πολύ μεγάλες ομάδες.

Μετά ...
τον αγώνα Ρεάλ - Λιόν, οι  παίκτες έβγαλαν τις φανέλες τους  και φάνηκε το σύνθημα στα φανελάκια τους , που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο: " Κουράγιο Αμπιντάλ" για τον παίκτη της Μπαρτσελόνα , που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Και βέβαια, δεν έπαιξε κανένα ρόλο ότι για τη Ρεάλ, η Μπάρτσα είναι ο μισητός αντίπαλός της.Και ούτε έπαιξε ρόλο , ότι η ΟΥΕΦΑ, δεν συμφωνούσε με αυτή την ενέργεια ( γιατί, άραγε;)

Το δεύτερο περιστατικό. Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια, αυτό που έδωσε στην Ίντερ το εισιτήριο για τον προημιτελικό του Champions League, είχε μία απίστευτα συγκινητική έναρξη.  «Ιαπωνία είμαστε μαζί σου», ήταν ένα από τα πανό που σηκώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα στον αγώνα Μπάγερν- Ϊντερ ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες από τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία. Παράλληλα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Και όταν λέμε σιγή, εννοούμε σιγή. Στα δικά μας γήπεδα πριν λίγες μέρες όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους δύο άνδρες των ΜΑΤ που δολοφονήθηκαν, ντραπήκαμε όλοι για τα όσα διαδραματίστηκαν...

Πάμε σε πραγματικά μεγάλες ομάδες και άλλο ποδόσφαιρο:






Το νέο λουκ στα γήπεδα


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_18.html#more