Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Φόβος και τρόμος!΄Ερχονται τα γιαούρτια στο γήπεδο!

Φόβος και τρόμος και πανικός στα γήπεδα, αφού οι χούλιγκανς αλλάζουν τακτική και από αυτό το Σαββατοκύριακο  αντί να ρίχνουν φωτοβολίδες, εκρηκτικά , πέτρες μέσα στα γήπεδα, απεφάσισαν να ρίχνουν απλά γιαουρτάκια.

Αυτό γίνεται γιατί ...
είδαν ότι μόνο δύο- τρία γιαουρτάκια στον Πάγκαλο, έκλεψαν τις εντυπώσεις από όσα κάνουν αυτοί με τις φωτοβολίδες, την εισβολή στο γήπεδο κλπ.

Το απλό γιαουρτάκι κέρδισε τις φωτοβολίδες κατά κράτος και γίνεται στροφή 180 μοιρών στα γήπεδα, αφού καθειρώνεται  το γιαούρτι  σαν μοναδικό μέσο ρίψης κατά αντιπάλων, διαιτητών, ποδοσφαιριστών , όλων.

Η διοργανώτρια έχει τρομοκρατηθεί, αφού με τα γιαούρτια η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη. Καταρχήν, δεν μπορείς να απαγορεύσεις την είσοδο σε έναν οπαδό που  μπαίνει με ένα κεσέ γιαούρτι στο γήπεδο, ή με ένα κιβώτιο γιαούρτι στο γήπεδο. Δεν απαγορεύεται από πουθενά  αυτό.

Φανταστείτε τώρα την σκηνή να πάει να χτυπήσει ο παίκτης , κόρνερ μέσα στην  έδρα του άλλου. Με τα δυναμιτάκια , την γλίτωνε. Αναπηδούσε, έσκυβε, την γλίτωνε. Με μιια παρτίδα γιαουρτάκια με φρούτα, δεν την γλιτώνει με τίποτα. Το λιγότερο που μπορεί να πάθει, είναι να τον ασπρίσουν. Άντε καθυστέρηση να αλλάξει φανέλα, και όταν την αλλάξει , άντε πάλι κάτασπρος.

Ο διαιτητής βέβαια, δεν την γλιτώνει με τίποτα κι αυτός . Θα κάνει προσωρινή διακοπή 10 φορές για να πάει να αλλάξει. Γιατί για να διακόψει τον αγώνα, δεν γίνεται. Ποιο άρθρο το λέει ότι διακόπτεται αγώνας λόγω ρίψης γιαουρτιών; Κανένα. Κι αν τη φάει στο κεφάλι με το πήλινο, πάει δεν γλιτώνει με τίποτα.

Στην  εισβολή των οπαδών στο τέλος στο γήπεδο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα η αστυνομία. Δεν είναι χούλιγκαν. Νοσοκόμοι είναι που αυτοί μπαίνουν να δώσουν το γιαουρτάκι στους παίκτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αγγελία πώλησης δημοτικού σχολείουΟ ύμνος του Πάγκαλου

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_4001.html


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_9263.html#more

Ατάκες για το γιαούρτωμα Πάγκαλου
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html

Το νέο λουκ στα γήπεδα
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_18.html#more