Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αποθεώθηκε ο Παπουτσής στη Νέα Υόρκη!

 Αποθεώθηκε ο  Χρήστος Παπουτσής στη χθεσινή παρέλαση των ομογενών στη Νέα Υόρκη για την 25η Μαρτίου! Κοιτάχτε τον υπουργό ΠΡΟΠΟ με την κορδέλα , σου ανοίγει την καρδιά !

Πως να τον αποδοκιμάσεις έτσι.  Μόνο να γελάς και να ξεκαρδίζεσαι ! " Κόσμιοι και φιλόξενοι πάντα οι Ομογενείς, ΔΕΝ ''γιαούρτωσαν'', ούτε ''έκραξαν'' τους πολιτικούς από την Ελλάδα" διαβάζουμε στη σατιρική  διαδικτυακή εφημερίδα της ομογένειας  http://www.kalami.net/.

Εντάξει  ένα πανό διαμαρτυρίας υπήρχε από λακωνικά σωματεία" ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ",  αλλά τα βλέμματα έκλεψε ο ευθυτενής κ. Παπουτσής, που σε άλλη φωτό τον βλέπουμε να τόχει ρίξει στη συζήτηση με τους βουλευτές μας Δαβάκη και Χρυσανθακόπουλο , που είναι κι αυτοί μέσα στην κορδέλα.

Το ρεπορτάζ γλαφυρό:
"Απογοήτευση: Ελληνική παρέλαση, Νέα Υόρκη... δυστυχώς, λίγος κόσμος

Θεατές και παρελαύνοντες ήταν περίπου 12-14.000 (με λιακάδα και κρύο).
(Tα περί ''δεκάδες χιλιάδες κόσμου'' είναι δημιουργήματα φαντασίας για παραπληροφόρηση και εντυπωσιασμό αφελών ή...τυφλών).
Η κάποτε μεγαλειώδης παρέλαση των Ελλήνων στην μεγαλούπολη, κατάντησε ''καρναβαλικό τουρκομπαρόκ''.
Κίνδυνος να μην χορηγηθεί πάλι άδεια από τον Δήμο της Νέας Υόρκης, για ελληνική παρέλαση στην 5η λεωφόρο.
Mπράβο στους παρελαύνοντες με τις ελληνικές σημαίες, ειδικά στα παιδιά, στους νέους, αλλά και στους ηλικιωμένους συλλόγων-Οργανώσεων. Επίσης, στους ολίγους του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας που εργάστηκαν για την προετοιμασία της παρέλασης και στους δεκάδες εθελοντές.

Παρέλασαν περίπου 100 τμήματα και άρματα. Οι εύζωνες της προεδρικής φρουράς από την Ελλάδα, όπως κάθε χρόνο, κέρδισαν το χειροκρότημα. Η μεγάλη ''εξέδρα επισήμων'' μισοάδειασε, όπως συνηθίζεται, στην μέση της παρέλασης. Ο ''ψυχρός φακός'' της τηλεόρασης έδειχνε σε βάθος 100-150 μέτρα και τα άδεια πεζοδρόμια. Η παρέλαση άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση, γιατί έτσι ''επέβαλε'' η τηλεόραση (τoπικό κανάλι 9, FOX) που την μετάδωσε με πολύ ''ώπα'', ''γειά σου'', μπουζουκοτράγουδα, ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια σε δίπλα σκηνή, κοντά στην εξέδρα των επισήμων.

Τα ρεζιλίκια: Η εκδήλωση στο ξενοδοχείο ''Πιέρ'' με τις ομιλίες, πριν αρχίσει η παρέλαση, έγινε σε μικρή αίθουσα στο υπόγειο... Οι εύζωνες της προεδρικής φρουράς, ήταν μέσα στο ξενοδοχείο στην είσοδο και ο μάνατζερ τους είπε να βγουν στον δρόμο ''γιατί η ώρα ενοικίασης της αίθουσας στο υπόγειο είχε τελειώσει''. 'Ετσι βγήκαν στον δρόμο και περπατούσαν, για να μην ξεπαγιάσουν.

Στην μεγάλη εξέδρα των επισήμων δεν υπήρχε έλεγχος, ανέβαινε όποιος ή όποια ήθελε.Και γέμισε με ψώνια, αφηνιασμένα και μη, που εκπροσωπούσαν τον εαυτόν τους".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το δεύτερο ημίχρονο της κρίσης - Περιγραφή του αγώνα

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_6636.html#axzz1HsuW3uga

Οι πρώτες αγγελίες πώλησης κρατικής γης
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_12.html#more

H αγγελία πώλησης της Ακρόπολης
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/h.html

Η αγγελία πώλησης 700.000 κατοικιών από την Ελλάδα
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/700000.html#more