Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Υπέγραψε ο Σαμαράς ! Να η υπογραφή του!


Ο Πάμε Λουκέτο αποκαλύπτει την επιστολή που έστειλε προ δευτερολέπτων ο Αντώνης Σαμαράς στην Ευρωπαική Επιτροπή, μαζί με την υπογραφή του , που τη ζητούσαν επίμονα. Σατιρικό μπλογκ είμαστε , αλλά έχουμε και τις επιτυχίες μας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής και της υπογραφής:







" Αγαπητοί κύριοι, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Σας στέλνω την υπογραφή μου και τις έγγραφες και ξεκάθαρες δεσμεύσεις για την τήρηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου που περιμένατε.

Απορώ όμως γιατί με πιέζατε τόσο, για κάτι που γνωρίζατε ότι θα το πραγματοποιήσω τελικά. Μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα αποκαλούμαι και "κωλοτούμπας", οπότε αυτή την κόκκινη γραμμή, δεν επρόκειτο να υπερβώ ποτέ


Μην ξεχνάτε ακόμη, ότι στις 19 Φεβρουαρίου, έχουμε εκλογές ( λέμε τώρα!). Και τέτοια πράγματα θα πρέπει να τα πλασάρω κάπως αλλιώς στους πολυπληθείς ψηφοφόρους μας . Και αυτό ψάχνω να βρω στο μυαλό μου, τι θα είναι ακριβώς .


Προς το παρόν πάρτε εσείς την υπογραφή νάχετε να πορεύεστε και όσο νάναι όλο και κάποια καλή ιδέα θα κατεβάσει η κούτρα του Μιχελάκη ( άνθρωπος είναι, αν δεν το γνωρίζετε).


Να σας γνωρίσω επίσης ότι αργοπόρησα στην αποστολή της υπογραφής γιατί είχαμε και διάφορα προβλήματα στο κόμμα μου, γιατί είχαν έριδες και προστριβές Φαήλος Κρανιδιώτης , Σπηλιωτόπουλος, Βαρβιτσιώτης, Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Αντώναρος και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Τρώγονται σαν τα σκυλιά- συγγνώμην για το "τρώγονται".

Ευπειθώς υπογράφω και αναφέρω









Αντώνης Σαμαράς