Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Έφυγε το μπότοξ του Καντάφι, όταν είδε τον Γερολυμάτο !

Έφυγε το μπότοξ του Καντάφι, όταν είδε τον αγέραστο Γιώργο Γερολυμάτο να χορεύει στο Dancing with the Stars και να τερματίζει μάλιστα!

Ο Γιώργος Γερολυμάτος στην αρχή  μας απείλησε ότι θα χορέψει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και χόρεψε τάνγκο με τη Φωτεινή και ευτυχώς δεν την σούβλισε σαν τον ταύρο.

Τον έκρινε αρχικά...
ο κ. Φωκάς Ευαγγελινός και είπε στον κ. Γερολυμάτο , ότι χόρεψε με ευγένεια και ήταν ήρεμος, ενώ γενικά όλοι στην Ελλάδα είμαστε στην τσίτα λόγω ΔΝΤ .

Ο κ. Κωστάλας είπε ότι ο παίκτης είχε την ευγένεια της ωριμότητας, και πιστέψαμε αυτή τη στιγμή ότι έλειπε από το πάνελ ο κ. Ζαμπούνης. Όμως όλα αυτά ήταν προφάσεις, αφού ο κ. Φωκάς ήταν αγενέστατος και έβαλε μόνο 5, που φαίνεται ότι θα είναι το νούμερο της βραδιάς . Έτσι και αλλιώς δεν μας νοιάζει πόσα πήρε, γιατί όλοι περιμένουμε με αδημονία να χορέψει ο Τρύφων Σαμαράς.

Πάντως είχαμε το καλό ότι έφυγε το μπότοξ του Καντάφι, που έχει παρατήσει τον πόλεμο και  βλέπει το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Έτσι θα τον βρουν χωρίς μπότοξ οι συμμαχικές δυνάμεις.

 Ο Καντάφι έπαθε όμως την πλάκα του, λίγο αργότερα, όταν  ένας άλλος διαγωνιζόμενος ο Γιώργος Χρανιώτης, αφού χόρεψε δήλωσε : " Σήμερα ένιωσα ότι ξεπαρθενεύτηκα".Γι αυτό και o Καντάφι διέταξε άμεσα κατάπαυση του πυρός, όπως θα διαβάσετε σε άλλες στήλες και σώθηκε η παγκόσμια ειρήνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λαπάς ... με λάμψη!


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html#more


Το "Αβέρωφ" λικνίζονταν καλύτερα από τη Μαριέτα Χρουσαλά
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HAFClKTO

"Ξαπατώθηκα. Στο χορό"
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HAya8M4N