Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Το "Αβέρωφ" λικνίζονταν καλύτερα από τη Μαριέτα Χρουσαλά

Χωρίς την παρουσία πολιτικών, γιατί φοβούνται τα γιαούρτια  ξεκίνησε το " Dancing with the Stars" . Η επιτροπή είπε ότι φέτος έχει ανέβει ο πήχης και σε αυτό συμφώνησε η Ζέτα Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη.

Όλοι είχαν άγχος, εκτός από μερικούς που είχαν τρακ. Η Αγγελική Ηλιάδη φορούσε  ένα τιρκουάζ φόρεμα με  κρόσια που πρέπει νάκανε 5000 γρόσια και μπήκε στο στόχαστρο του Γ. Παπακωνσταντίνου. Αντίθετα, το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια στόλιζαν μικρά κρυσταλάκια  από τις εκπτώσεις  και τα πανέρια του Σβαρόφκσι , γι αυτό και...
 καταχειροκροτήθηκε.

Η Ελεονόρα Μελέτη, φορούσε ένα κατακόκκινο φόρεμα γιατί πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και της είπε η κ. Μακρυπούλια " Πόσο σου πάει το κόκκινο" και η Ελεονόρα απάντησε " Ευχαριστώ". Αυτό είναι και το πιο σημαντικό που  μπορέσαμε να επιλέξουμε από το διάλογό τους.
Καταπληκτική ήταν η Μαριέτα Χρουσαλά  που άνοιξε το χορό κι  έκανε την επανεμφάνισή της μετά το θωρηκτό Αβέρωφ. Χόρεψε τσα-τσα - τσα  στο κατάστρωμα με το Θόδωρο και στροβιλίστηκαν , σαν να τους έπαιρνε ο αέρας στην πλώρη .

Όμως ο  κριτής  κ. Λάτσιος , σαν παλιός χορευτής λόγω τρέιλερ, πάγωσε  το κοινό και το κενό, όταν είπε ότι η Μαριέτα είναι ένα φρέσκο κορίτσι, αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμα, ενώ για το Θόδωρο δεν είπε τίποτα, ούτε να τον χαιρετήσει που λέμε.

O κ. Λάτσιος βαθμολόγησε με 5 και απογοήτευσε την κ. Μακρυπούλια, γιατί η κ. Χρουσαλά κάτι είχε καταλάβει για τη βαθμολογία . Και το θωρηκτό Αβέρωφ θα λικνίζονταν καλύτερα από τη Μαριέτα Χρουσαλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λαπάς ... με λάμψη!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html#more

Έφυγε το μπότοξ του Καντάφι, όταν είδε τον Γερολυμάτο !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_3763.html#axzz1HAxjmXQJ

"Ξαπατώθηκα. Στο χορό"
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HAya8M4N