Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Όλοι στις Τράπεζες αύριο, μοιράζουν λεφτά, όπως στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!

ΚΑΙ 5 ΧΡΌΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!
Όλοι στις Τράπεζες αύριο το πρωί να πάρουμε δάνεια, όπως  ακριβώς το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ! Μοιράζουν λεφτά! Τρέξτε, προλάβετε!

 Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την  αποκάλυψη ότι τα δύο μεγαλύτερα κόμματα παίρνουν αφειδώς δάνεια , αφού το ΠΑΣΟΚ έχει μπει μέσα 45 εκ. ευρώ και η ΝΔ 25 εκ. , οι τράπεζες  για να μη φωνάζει ο κόσμος άνοιξαν τις κάνουλες και για τους απλούς πολίτες. Μα, εκεί  καθόσαστε ακόμα, δεν έχετε πιάσει ουρά;

Τα κόμματα έχουν κάνει και το άλλο το εκπληκτικό . Έχουν ...
προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2016, πέντε χρόνια μετά δηλαδή . Γίνεται κι αυτό; Το κράτος που χρωστάει όχι μόνο σε όσους μιλάνε όχι μόνο ελληνικά  ,αλλά και όσους μιλάνε... εσπεράντο, πληρώνει  μπροστά 5 χρόνια; ΄Α, αυτό είναι φοβερό. Τέλειο!

Αύριο  στα Ταμεία του Δημοσίου, θα γίνει χαμός. Κι εκεί μοιράζουν λεφτά! Να τρέξουμε , να προλάβουμε! Θα μας δώσουν χρήματα για πέντε χρόνια και θα επεκταθεί αυτό και στον ιδιωτικό τομέα. Στα ταμεία όλοι , τι καθόμαστε; Θα μας δώσουν μπροστάντζα 5 χρόνια!

Κι όσοι δεν δουλεύουν, αύριο στο ταμείο ανεργίας , πέντε χρόνια μπροστά το επίδομα και δέκα αν θέλουμε! Θα πάρουμε μετά το δάνειο που λέγαμε στην αρχή, να κάνουμε μερική αποπληρωμή και έχει ο θεός ! Κάποιος άλλος θα τα πληρώσει αργότερα. Σιγά μην τα πληρώσουμε εμείς  ή τα κόμματα.

 Αλλά εμείς είμαστε έτσι κι αλλιώς κοπρίτες. Το κράτος που είναι ευνομούμενο και μας λέει να βάλουμε πλάτη , τι είναι; ( Οκ, σωστά, τη βρήκατε τη λέξη... ).


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γιουροβίζιον με καλάσνικοφ


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_02.html#more

Η Ορχήστρα των Χρημάτων και ο μαέστρος Γ. Παπακωνσταντίνου

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_4814.html

Τα SMS που στέλνει ο γριπιασμένος πρωθυπουργός στους υπουργούς

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/sms.html#more

Τι είναι οι Διαδηλώσεις Εσωτερικού και τι οι Διαδηλώσεις Εξωτερικού