Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τα συνθήματα υπέρ του Κ. Σημίτη

Πρέπει να επευφημούμε  τον Κ. Σημίτη με τα θερμότερα συνθήματα  και όχι να τον αποδοκιμάζουμε. Και σας παρουσιάζουμε τα συνθήματα αυτά.

Το Πάμε Λουκέτο έχει ξεκινήσει  μια εκστρατεία με τίτλο " Οδηγός για επιδοκιμασίες πολιτικών"  , γιατί είναι κάθετα αντίθετο  στις αποδοκιμασίες  και στα γιουχαίσματα . Και πιστεύει ότι οι πολιτικοί  είναι αυτοί που πρέπει να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι  για να ζητάνε συγγνώμη και όχι εμείς στα σπίτια τους να τους ενοχλούμε και να τους χαλάμε τη διάθεση

Εν πάση περιπτώσει τον Σημίτη πρέπει να τον χειροκροτάμε και αποθεώνουμε παντού, με διάφορα συνθήματα, πολύ απλά στη σύλληψή τους .

Τα συνθήματα  είναι τα εξής:

Το πρώτο σύνθημα είναι το: " Σημίτης- Σημίτης". Μην πείτε ότι δεν διακρίνετε καμιά έμπνευση και καμιά πρωτοτυπία. Είναι το σύνθημα που μπορεί να κάνει τον πρώην πρωθυπουργό να αναρωτηθεί πολλά.  Καταρχήν έχει να το ακούσει τόσα χρόνια, που η συγκίνηση μπορεί ακόμα  και να τον καταβάλει, να κλάψει από συγκίνηση. Να αναρωτηθεί γιατί έγινε  και πάλι σύνθημα. Θα καθίσει να το σκεφθεί το πράγμα , δεν γίνεται.

Ένα άλλο σύνθημα είναι το "Τσουκάτος - Τσουκάτος ". Τι το καλύτερο να επιβραβεύονται μετά από τόσα χρόνια  οι επιλογές για τους στενότερους συνεργάτες  σου;   "Τσουκάτος - Τσουκάτος " και μάλιστα εις διπλούν . Δηλαδή "Τσουκάτος - Τσουκάτος , Τσουκάτος - Τσουκάτος  ".

Καταλαβαίνετε τις αντιδράσεις του κ. Σημίτη. Δεν γίνεται, θα αναγνωρίσει ότι ήταν ο καλύτερος φίλος του, σε κάθε στιγμή της ζωής του κοντά. Θα συγκινηθεί, δεν γίνεται, ο κόσμος το φωνάζει, δεν μπορεί να το αγνοήσει.

Παρατηρείτε ότι τα συνθήματα είναι,  όπως προαναφέρθηκε,   πολύ απλά.  Προς θεού όμως, απλά αλλά όχι  ξενόφερτα συνθήματα τύπου "Ζίμενς - Ζίμενς ".΅Οχι φυσικά  και στα συνθήματα  "ταμείου σημαντικά" , που αναφέρονται  δηλαδή στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και του τύπου "Σημίτη γερά, φέρε τα λεφτά". Είναι πολυακουσμένα συνθήματα και δεν έχουν καμιά αποδοτικότητα.

" Σημίτης - Σημίτης " και "Τσουκάτος - Τσουκάτος "  λοιπόν τα συνθήματα υπέρ του Κ. Σημίτη. Για να μπορεί να τα φωνάζει και αυτός ο ίδιος ακόμα.Τότε έχουμε  και αποδοτικότητα των συνθημάτων 100%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θα πληρώνουν , αντί να πληρώνονται, επίδομα ανεργίας οι άνεργοι !

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_1930.html

Οδηγός για επιδοκιμασίες των πολιτικών
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_3364.html#more

Ήρθε εισαγγελέας από τη Γιουροβίζιον στην ΕΡΤ !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_6653.html


Γιουροβρίζιον
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html