Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πιο ... σατιρικά απάντησε ο Μητσοτάκης για τα αναδρομικά !

Φαίνεται ότι η σατιρική επιστολή Μητσοτάκη για το θέμα των αναδρομικών των βουλευτών , που δημοσιεύσαμε στο Πάμε Λουκέτο, έκανε τον πρώην πρωθυπουργό να στείλει και αυτός επιστολή το θέμα  σε όλα τα ΜΜΕ!

Κάνα δυο ώρες μετά το  σατιρικό  μέιλ Μητσοτάκη που δημοσιεύσαμε ( ( εδώ το... μέιλ Μητσοτάκη! )  ,  μίλησε για το θέμα, ο ίδιος  ο επίτιμος με πραγματική επιστολή- δήλωση , για να μην μπερδευτεί ο κόσμος σχετικά με τις απόψεις του για το θέμα.  Μάλλον  όμως τα μπέρδεψε   περισσότερο τα πράγματα...

Στην αρχή  λέει ότι "το αίτημα των συνταξιούχων βουλευτών να πάρουν και αυτοί τα αναδρομικά που πήραν οι δικαστικοί, την περίοδο 2003-2007, ήταν θλιβερή αλλά και αναμενόμενη συνέπεια μιας σειράς λαθών και παραλείψεων του παρελθόντος".  Αμέσως μετά  τις "θλιβερότητες" , για να μην παρεξηγηθεί από τους βουλευτές χαρακτηρίζει ΅το θέμα  "δύσκολο και σύνθετο" .. λόγω " μισθολογίου και συντάξεων των δικαστικών λειτουργών με τους οποίους συνταγματικά εξομοιώνονται, από απόψεως αποδοχών, οι βουλευτές».

Και κάνει την πρόβλεψη - εκτίμηση ότι " μόλις τα πράγματα καλυτερεύσουν το αίτημα θα επανέλθει με...  "μεγαλύτερη  ένταση" , διότι στηρίζεται στο Σύνταγμα."! Χαχα, πως ξέρει την " μεγαλύτερη  ένταση" που θα δημιουργηεθεί  ο Μητσοτάκης;

Επαναλαμβάνουμε για να μη μπερδευόμαστε: Την πρώτη επιστολή την έγραψε το Πάμε Λουκέτο, τη δεύτερη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Καταλήγει δε:  "Αποτελεί και αυτό ένα ακόμη λόγο να κηρυχθεί με πρόταση των κομμάτων και με έγκριση του λαού η προσεχής Βουλή Αναθεωρητική»,

Ναι, γι αυτό θα πάμε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε ! Για το αν θα πάρουν οι βουλευτές τα αναδρομικά! Και όσο για τη "μεγαλύτερη ένταση" , να δούμε τους συνταξιούχους βουλευτές να διαμαρτύρονται και τι στον κόσμο!

Ο Μητσοτάκης λέγεται ότι παίρνει τρεις συντάξεις. Για βουλευτής, δικηγόρος, εκδότης! Το ΅λεγεται΅το βάζουμε γιατί κάποιοι υποστηρίζουν ότι παίρνει και 4η σύνταξη σαν αντιστασιακός! Αλλά  βέβαια αυτό ούτε σαν αστείο, ούτε σαν ανέκδοτο στέκει!