Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Οι διεθνείς γιόρτασαν στο Σύνταγμα!

Α, ρε Εθνικάρααα!  Εθνική ανάταση από το θρίαμβο  επί της Μάλτας 3-1 στο Καραΐσκάκη. Ο Σάντος παρέταξε ένα νεανικό σχήμα με Φετφατζίδη  που πέτυχε δύο γκολ, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που κάρφωσε με κεφαλιά το τρίτο και  τον Νίνη που πετύχαινε αυτή τη φορά τους συμπαίκτες του, όχι όπως με τον Παναθηναικό .

Στον αγώνα ήρθαν και μνήμες του   Παναθηναϊκού του  2000, όταν είδαμε στο κέντρο Κατσουράνη- Καραγκούνη - Τζιόλη, ενώ απουσίαζε ο Λιβαθηός. Ο Καραγκούνης φορούσε κόκκινο περιβραχιόνιο αρχηγού για να καλοπιάσει τους Ολυμπιακούς, ΄που όμως ...
δεν μάσησαν και τον αποδοκίμασαν όταν έγινε αλλαγή

Είδαμε   βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής μας  και τον 32χρονο νεαρό Κωνσταντόπουλο, που δοκιμάστηκε σε αυτό το εύκολο σχετικά ματς , όμως δεν μπλόκαρε καθόλου την μπάλα για να του ξεφεύγει και να έχει ενδιαφέρον ο αγώνας και έτσι όλοι κοιτούσαν τις ενέργειές του και έπιαναν την καρδιά τους. Ο Κωνσταντόπουλος είχε και ένα δοκάρι και απέτρεψε  τους Μαλτέζους  να κάνουν το 2-2.  Προκάλεσε  πάντως έκπληξη ότι δεν έπαιξε ο φορμαρισμένος Στέφανος Κοτσόλης , που προέρχεται από το φανταστικό σερί ενός αγώνα στο πρωτάθλημα.

Παρά την απουσία πολλών παικτών, όπως των Σισέ, Μιραλάς, Σκόκο , Βιερίνια και Κοτσόλη βέβαια,   η Εθνική μας ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με 2-0 . Η Μάλτα στην αρχή της επανάληψης μείωσε σε 2-1 , με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αποδοκιμασίες από αγανακτισμένους θεατές που φώναζαν "Εεεε, οοοοο, πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω".

Καλύτερος παίκτης της Εθνικής ήταν ο Φετφατζίδης , αν είσαι Ολυμπιακός και ο Νίνης, αν είσαι Παναθηναικός.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο κ. Μπέος , ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες μας τραγούδησαν με πάθος τον Εθνικό Υμνο, πλην  του Κατσουράνη  και παραλίγο να τον κάνει αλλαγή  ο Σάντος πάνω στον Εθνικό Ϋμνο.

Η νίκη γιορτάστηκε με διαφορετικό τρόπο  αυτή τη φορά από τους διεθνείς μας, που δεν πήγαν στα μπουζούκια, αλλά στο Σύνταγμα και έφαγαν βρώμικα.
ΦΠΑ 43% στα λέιζερ!
Θεοδωράκης και Θεο-ντορά- κη
Τι τραγουδούσαν οι βουλευτές στα καίκια στην Κέρκυρα
Ατάκες για τον Εθνικό Κήπο