Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Βούλιαξε η γόνδολα που ανέβηκε ο Πάγκαλος στη Βενετία!

Το Πάμε Λουκέτο , διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας " Δημοκρατία" για σπατάλες και κραιπάλες του Θ. Πάγκαλου, στην πρόσφατη τριήμερη επίσκεψή του στη ρομαντική Βενετία.

Το κάνουμε λιανά και πενηνταράκια , αυτό που λέμε:


Να μην το παρακάνουμε με τον Πάγκαλο. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι, δεν έχασε η Βενετιά βελόνι, με κάποια έξοδα.

Καταρχήν ο Πάγκαλος δεν έμεινε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που η διανυκτέρευση στοιχίζει 1.100 ως 1.300 ευρώ, ενώ για μία από τις 11 σουίτες η τιμή ξεκινά από τα 4.200 ευρώ και φτάνει τα 4.860 ευρώ. Έμεινε σε ένα Παγκαλόους, με πολύ χαμηλότερη τιμή, χαμηλότερη και από διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο φίλων παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ο Πάγκαλος  έπειτα δεν πήγε για ρομαντική βόλτα στη Βενετία. Πήγε για δουλειά. Συγκεριμένα στην ΅Μπιενάλε΅που γίνονταν στην πανέμορφη πόλη. Είχε προσκληθεί γιατί η Ελλάδα είναι και Μπιενάλε, γιατί έχει μπει μέσα  είναι δηλαδή ΅Μπενάλε μέσα΅ και ΅Πεινάλε μέσα΅.αυτή την εποχή. Αξιζε η εκπροσώπηση.

Ο Πάγκαλος δεν έκανε παρά  μόνο  μια βόλτα με τις περίφημες γόνδολες.  Το μόνο που έκανε ο αντιπρόεδρος  ήταν να βγάλει μια φωτό στις γόνδολες. Δεν ξέρεις βλέποντάς την , ποια είναι η γόνδολα και ποιος ο Πάγκαλος.

Α, ο κ. Πάγκαλος δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο στην Ελλάδα, στις 3 μέρες που έμεινε στη Βενετία. Όχι από αδιαφορία, αλλά για να μη χρεώσει το υπηρεσιακό κινητό του, που έχουν φαγωθεί όλοι με αυτό.

Πάντως η επίσκεψή του στην Μπιενάλε συζητήθηκε στην Μπιενάλε και αντί για το κλασικό έργο "Θάνατος στη Βενετία" , παίχτηκε το " Πάγκαλος στη Βενετία" , αφού βούλιαξε η μοναδίκή γόνδολα που ανέβηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός ( βλέπετε στη φωτό  τους γονδολιέρηδες που τον ψάχνουν).

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα συνθήματα από τις καμαριέρες στη διαδήλωση για τον Στρος Καν
Κανό ή τάνκ το ερώτημα στο δημοψήφισμα
Δάκρυσε ο Στραβελάκης στο Μέγκα!
Ατάκες για Μέγκα και Χατζηνικολάου
Πως θα ονομαστεί το Σύνταγμα;
Σε λίγο ο Χατζηνικολάου θα ρίχνει λέιζερ στα μάτια των πολιτικών!
ΦΠΑ 43% στα λέιζερ!
Θεοδωράκης και Θεο-ντορά- κη
Τι τραγουδούσαν οι βουλευτές στα καίκια στην Κέρκυρα