Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ατάκες για τα πλέι οφ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός είναι απολαυστικός στο παιχνίδι του και όταν  κερδίζει  και όταν χάνει. Γυάλιζαν τα μάτια των παικτών του  προς το  τέλος του χθεσινού αγώνα.

Σε κάθε πλάνο βλέπουμε τον Παπαλουκά να χειροκροτάει  από τον πάγκο τους συμπαίκτες του. Μια τέτοια δουλειά ψάχνουμε όλοι.

Ένας τρόπος υπάρχει να σταματήσει κανείς ....
την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα. Όταν κρατάει την μπάλα με πάσες περισσότερα από 24 δευτερόλεπτα, να δίνεται η μπάλα στον αντίπαλο.

Πότε παίζεται το καλύτερο μπάσκετ στα πλέι οφ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού ; Όταν η ΕΡΤ πιστεύει ότι έγινε τάιμ άουτ και δείχνει διαφημίσεις ( θα μπορούσε να δείχνει και τον Πάγκαλο, όμως) .Βροχή πέφτουν τα καλάθια.

Ποτέ δεν έχει καταλάβει κανείς γιατί τα πλέι οφ Παναθηναικού- Ολυμπιακού γίνονται στο τέλος της σεζόν και όχι στην αρχή.

Αν κέρδιζε χθες ο Παναθηναϊκός, θα λέγανε σαν την ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα. Ότι είναι καλύτερος από τον Άγιαξ του 71.

Θα αλλάξει τόσο ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο του χρόνου, που θα σηκώνεται όλο το γήπεδο στο πόδι όταν θα μπαίνουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Αμπντούλ και ο Ανάκογλου...

Ο Παπαλουκάς θέλει να ξεπεράσει τον Νικοπολίδη , γι αυτό θα παίζει αναπληρωματικός ακόμα και του Μαυροκεφαλίδη ή  του Πάρντο.



ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι μεταγραφές αεροδρομίου και λεωφορείου του ΠΑΟ
Ζάππειο 300
Σούργελο ο αγνώριστος Καραμανλής!
Καλυβιώτικα τα θανατηφόρα αγγούρια!
Ατάκες για την κρίση , made in greeklish
Τα like και unlike Πάγκαλου στους αγανακτισμένους
Ποια νησιά θέλουν οι δανειστές για υποθήκη