Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Οι μεταγραφές "αεροδρομίου" και "λεωφορείου" του ΠΑΟ !

Διαβάστε αποκλειστικά ποιες είναι οι μεταγραφές "αεροδρομίου" και  ποιες οι  μεταγραφές "λεωφορείου" του Παναθηναϊκού !

Φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα. Παλιά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαιναν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν παίκτες . Τώρα θα πηγαίνουν στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετούν παίκτες.

Η πράσινη ΠΑΕ θα κάνει τους οπαδούς φέτος να πηγαινοέρχονται στο Ελ. Βενιζέλος, αφού θα πάνε να αποχαιρετήσουν παίκτες όπως...
οι Σισέ, Λέτο, Νίνης, Μπουμσόνγκ Τζόρβας και αναμένεται να γίνει χαμός κυριολεκτικά από τους φίλους του ΠΑΟ που θα τους αποθεώνουν στον αποχαιρετισμό τους.

Από την άλλη πλευρά θα έχουμε και τις μεταγραφές "λεωφορείου" του Παναθηναϊκού .Δηλαδή τα νέα αποκτήματα, δεν θα έρχονται με το αεροπλάνο γιατί είναι ακριβά τα εισιτήρια, αλλά με λεωφορεία του ΚΤΕΛ για να γίνει η αποθέωσή τους.

Οι μεταγραφές των Αμπνούλ και Ντουγκλάο από την Καβάλα , Γεωργιάδη και Ανάκογλου από τις Σέρρες έχουν κλείσει, όπως αποκαλύπτει το Πάμε Λουκέτο, γιατί έχουν ήδη κλειστεί και τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ σε Καβάλα και Σέρρες, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά. Κολλάει όμως η μεταγραφή Τάτου από τον Ατρόμητο, γιατί γίνονται διαπραγματεύσεις ποιος θα πληρώσει το μετρό που θα έρθει ο παίκτης για να παρουσιαστεί στους οπαδούς και να τον αποθεώσουν.

Στο μεταξύ κολλάει το θέμα του Βρύζα, γιατί υπάρχει διαφωνία μεταξύ Φερέιρα - Γόντικα , για το αν θα προσληφθεί σαν μάνατζερ ή σέντερ φορ . Έτσι κι αλλιώς πάντως θα γίνει αποθεωτική υποδοχή "τρένου " στον Βρύζα, που  θα ταξιδέψει με την ταχεία  από τη Θεσσαλονίκη στην πράσινη ΠΑΕ.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ζάππειο 300
Σούργελο ο αγνώριστος Καραμανλής!
Καλυβιώτικα τα θανατηφόρα αγγούρια!
Ατάκες για την κρίση , made in greeklish
Τα like και unlike Πάγκαλου στους αγανακτισμένους
Ποια νησιά θέλουν οι δανειστές για υποθήκη