Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ανιχνευτής ψεύδους στα... βενζινάδικα !

Είναι αλήθεια. Ένας  πρωτότυπος ανιχνευτής ψεύδους στα βενζινάδικα, βάζει τέλος στο άγριο κλέψιμο  στις αντλίες βενζίνης , που δείχνουν όσο θέλουν κάποιοι πρατηριούχοι! Είναι η είδηση της ημέρας - αν αφαιρέσουμε τον Πάγκαλο, που είναι μόνιμη είδηση και δεν θα γράψουμε για τρεις ώρες καμιά είδηση γι αυτόν, για  να τον τιμωρήσουμε.

Η είδηση είναι ... ειδήσεις και μάλιστα τρεις και βγαίνουν από το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Β.Γ Λαμπρόπουλου στο ΒΗΜΑ.

Πρώτη είδηση: Η ΕΛΑΣ με μια ειδική συσκευή  εντοπίζει...
ακόμα και από απόσταση ποιοι πρατηριούχοι κλέβουν τους πελάτες τους, όταν βάζουν βενζίνη. Μιλάμε για ΤΟΝ ανιχνευτή ψεύδους !

Δεύτερη είδηση: Η συσκευή στοίχισε μόνο 15.000 ευρώ και είναι ευρεσιτεχνία , από έναν  Έλληνα ηλεκτρονικό σαΐνι ( δεν έχουμε μόνο " αστέρια"  χάκερ! ).

Τρίτη είδηση:  Από τα 13 πρατήρια καυσίμων στην Αθήνα που ελέγχθηκαν,  τα πέντε έκλεβαν τους πελάτες τους ( πάλι καλά, μόνο 5 !).

Αν αμφιβάλλετε για την αποτελεσματικότητα του ανιχνευτή ψεύδους που  άρχισε να κάνει θραύση και να γίνεται φόβος και τρόμος κάποιων εξυπνάκηδων πρατηριούχων, μην ανησυχείτε. Έγινε και... χειροκίνητος έλεγχος στα πρατήρια και όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το..  ρολόι που δείχνει τα λίτρα και τα ευρώ.

Στεκόμαστε πιο πολύ στον εφευρέτη της συσκευής, του δίνουμε συγχαρητήρια, του λέμε ότι τον έπιασε... κώτσο η ΕΛΑΣ με τα 15 χιλιάρικα μόνο.  Γι αυτό του  δίνουμε και μια δουλειά ακόμα . Να φτιάξει μια ανάλογη συσκευή ανιχνευτή ψεύδους ή κέρδους στην είσοδο της Βουλής να κονομήσει τα φράγκα της ζωής του!