Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Να μας... Ζήση, η Ροδούλα!

Σηκώθηκαν από τον καναπέ και βγήκαν στους δρόμους στο Βόλο, για τον υποβιβασμό της θρυλικής ομάδας του Ολυμπιακού  ( λέμε θρυλική, γιατί έχει τα ίδια χρώματα  με τον συνονόματο του Πειραιά) . Επικεφαλής του ξεσηκωμού, με φοβερά πυρά, η   εκλεγμένη με το ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Ροδούλα Ζήση.

Είναι περίεργο πάντως, κάθε φορά που...
η κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα στριμωγμένη, βγαίνει ένα θέμα αθλητικό και συζητάμε τώρα για τους αγανακτισμένους του Βόλου. Μια καλή ιδέα για το Μαξίμου: Να υποβιβαστούν όλες οι ομάδες Α και Β Εθνικής  τέσσερις κατηγορίες , οπότε θα βγούμε όλοι στους δρόμους και η κυβέρνηση μπορεί να κάνει ο, τι θέλει. Να πάει το ΦΠΑ στο 53%, να δώσει στη Φινλανδία  όλα τα αποθέματα χρυσού , να φτάσει το Χρηματιστήριο στις 300 μονάδες  και να βάλει 14 έκτακτες εισφορές μαζί σε ένα εκκαθαριστικό.

Η κυρά Ροδούλα  ήταν σκασμένη σήμερα που...
βγήκε στον Sport Fm Μαγνησίας και τάριξε χοντρά στους συντρόφους της κυβέρνησης . Και τι δεν είπε ο στόμας της. Λογικά θάπρεπε ο Παπανδρέου να στείλει να τη...  συλλάβουν!




Τάριξε στον Γερουλάνο, που δεν σήκωνε το τηλέφωνο: «Χθες, τέσσερις με πέντε ώρες που ήμασταν σε ανοικτή γραμμή για την ομάδα, δεν σήκωνε κανείς το τηλέφωνο. »


Mίλησε για " μεγάλες παράγκες" που προστατεύονται, χωρίς όμως να τις κατονομάζει: "Πιστεύω ότι η απόφαση είναι πολιτική παρέμβαση. Τους έχω πει επανειλημμένως ότι για να σώσετε τις μεγάλες παράγκες νομίζετε ότι θα εξυγιάνετε το ποδόσφαιρο με αυτόν τον τρόπο. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι παιχνίδια παίζετε».

Την βλέπουμε τη Ροδούλα να βάζει φλόγες έξω από τη Βουλή  και να γίνεται φλαμπέ για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά κυρίως για τους ψηφοφόρους του νομού.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θυσιάστηκα για σένα , θυσιάστηκα...
Το πρόγραμμα διακοπών του πρωθυπουργού
Λύσσαξαν οι παίκτες του Παναθηναικού!
Ατάκες για το ΦΠΑ 23%
Και Νταλάρας- Βίσση αναλαμβάνουν ποδοσφαιρικές ομάδες!.
Ϊδρυμα Ριζοσπάστης