Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αιρ κοντίσιον , έκαιγε ... 6 χρόνια συνέχεια στα Ολυμπιακά Ακίνητα!

" Σε ολυμπιακό ακίνητο στο Φάληρο, εγκαταλελειμμένο από το 2005, το air condition έκαιγε ασταμάτητα, δροσίζοντας το άδειο δωμάτιο, επί 6 χρόνια. Ήτοι, μέχρι προχθές΅! !!!

Αυτό γράφτηκε στο facebook, και το Πάμε Λουκέτο,έτρεξε αμέσως να κάνει ρεπορτάζ γιατί είναι η είδηση της χρονιάς αν ίσχυε βέβαια και είναι εξώφυλλο στο βιβλίο  Γκίνες.

Πληροφορηθήκαμε   λοιπόν  και σας το μεταδίδουμε τρέχοντας , ότι ...
μηχανικός  που επισκέφτηκε προχθές  το χώρο, έκανε την απίστευτη ... ανακάλυψη , που είναι μεγαλύτερης αξίας και από αρχαιολογικά ευρήματα στους Δελφούς ή στη Βεργίνα!

Μόνο και μόνο με αυτό τα ολυμπιακά ακίνητα αποκτούν τεράστια αξία και μπορούμε να τα πουλήσουμε τώρα που είναι και η εποχή πωλήσεων να αποσβέσουμε το χρέος  ή να κόβουμε εισιτήρια και νάρχονται οι τουρίστες κατά χιλιάδες να βλέπουν το ιστορικό αιρ κοντίσιον.

Το Πάμε Λουκέτο, προσθέτει και μια πιο ώριμη σκέψη: Κανένας δεν είναι υπεύθυνος , αν έμεινε ... 6 χρόνια ανοιχτό το αιρ κοντίσιον. Για το  μόνο που μπορούν να κατηγορηθούν οι υπεύθυνοι, είναι ότι δεν έκαναν την... ετήσια συντήρηση στο κλιματιστικό- σκυλί!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ατάκες για το Λοβέρδο