Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Μίλα μου και μανταρίνια " , με την Τατιάνα

ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΙΒΙ


Μόνο " Μίλα" ήταν αυτό στη νέα εκπομπή της Τατιάνας;. Και μήλα ήταν και μανταρίνια και μπρόκολα και κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Στην αρχή η Τάτι μας είπε το κόνσεπτ, αφού όταν γύρισε από τις διακοπές, σκέφτηκε ότι δεν ήθελε να είναι μόνη στην παρουσίαση της εκπομπής. Και είπε ότι θα παίξει μπάλα με τις κυρίες της συμπαρουσίασης  και κάθε φορά που έμπαινε μία,  έδειχνε  βιντεάκια που ήταν άπαιχτα, γι αυτό καταγράφουμε τα χάλι λάιτς από την εκφώνησή τους:


ΣΑΝΥ ΜΠΑΛΤΖΉ : Μου απάντησε κλείνοντας το μάτι στην πρότασή μου. Η αντισυμβατική θα ανοίξει τα χαρτιά της. Το μυαλό της είναι απίστευτο.Το ίδιο και ο λόγος της. Σε μια εποχή που κουραστήκαμε από τους μισθοφόρους της τηλεόρασης έρχεται η Σνυ και θέλω να μοιραστώ την κλωτσιά του ροκ μαζί της΅.

ΣΟΦΙΑ ΒΟΣΣΟΥ:  Τραγουδίστρια,  ηθοποιός και μεγάλη χιουμορίστα. Οι ιστορίες της είναι τόσο χιουμοριστικές , που χρησιμοποιεί όλα τα σημεία του σώματός της. ( Ελπίζουμε όχι όλα!)

ΤΖΟΥΛΥ ΑΓΟΡΆΚΗ: Ο έρωτας γι αυτήν  είναι αγώνισμα ψυχής και της αρέσει να γράφει  τις επιδόσεις της , όσο και των άλλων.

ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΕΡΗ: Δεν φοβάται να πέσει στη φωτιά και να αναγεννηθεί από την στάχτη. Ο μεγάλος της έρωτας είναι το φαγητό. Η Μαρία σαν άλλη δόκτωρ Ρουθ έχει μια συμβουλή για κάθε πρόγραμμα

Η εκπομπή συνεχίστηκε με ένα βίντεο προσφορά, όπως ειπώθηκε,  στο Λαζόπουλο , στο Θέμο και το Ράδιο Αρβύλα, αλλά επειδή τη φράση την έχουμε ακούσει 1.345.987 φορές , καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πάλι θάχουμε μια από τα ίδια και αλλάξαμε κανάλι 22 λεπτά μετά την έναρξη της νέας εκπομπής.Το θέμα του βίντεο ήταν " οι εμπνεύσεις στο τρέιλερ της εκπομπής".

Φύγαμε δρομαίοι , αφού ξεπετάξαμε και αυτή την τηλεκριτική, πολύ περισσότερο, γιατί μπήκε και  ο Λιάγκας στο στούντιο.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα σπάει η Νικολέτα!
Πιστωτικό τηλεοπτικό τουρκικό γεγονός
Μέσα σε 3 μήνες , άσπρισαν τα μαλλιά του πατέρα μου, λέει ο γιος του Γιώργου
Η σύνθεση της συγκυβέρνησης Πάγκαλου
Ηρθε το χαρτί του πρίγκηπα