Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τσάκας : Ο πρίγκιπας του ΠΑΟ διαμαρτυρήθηκε γιατί βάζουν... φωτογραφία του Βουτσά τα σάιτ!

Κάναμε καινούριο συκώτι με τη μεταμεσονύχτια συνέντευξη- ποταμό  του θρυλικού πλέον Βλάση Τσάκα, που είναι διαμεσολαβητής , όπως αναφέρει , του πρίγκηπα Σουλτάν της Σαουδικής Αραβίας , που δίνει 220 εκ ευρώ για να αγοράσει τον Παναθηναϊκό!

Η συνέντευξη δόθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ , στον Άρη Γάτα και τα είχε όλα. Το σημαντικότερο που βγαίνει είναι ότι ο πρίγκηπας τα έχει πάρει με τα σάιτ, που....
δημοσιεύουν άλλες φωτό...  πριγκήπων  και δεν ξέρουμε αν αυτό  χαλάσει το ντιλ του αιώνα για τον ΠΑΟ!

" Μου λέει 'γιατί βάλαν αυτόν εδώ πέρα, γιατί βάλαν αυτόν; Να βάλουνε τη δικιά μου φωτογραφία!", είπε ο Τσάκας , που πρόσθεσε ότι έχει  μιλήσει 10 φορές σήμερα ( !)  με τον πρίγκηπα.

Φαίνεται ότι ο Σουλτάν , μπήκε στα σάιτ και είδε τη φωτογραφία του... Βουτσά, από τον ξυπόλυτο πρίγκηπα και έπαθε την πλάκα του!

Ο Τσάκας πρόσθεσε ότι ο Σουλτάν ήθελε να επενδύσει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μάλαγα, αλλά τον μετέπεισε , γιατί του είπε " Ποια είναι η Μάλαγα, μπροστά στον Παναθηναϊκό;"! 


 ΓΑΤΑΣ:Ξέρετε ότι δεν ακούγεται καλά, ότι ο πρίγκηπας έρχεται στην Ελλάδα για να προωθήσει τα επαγγελματικά του σχέδια...

ΤΣΑΚΑΣ: Τι να πω ρε Γάτα, ότι ο πρίγκηπας  αγάπησε τον Παναθηναϊκό; Πειράζει τον κόσμο αν  κάνει άλλες δουλειές και την ομάδα την έχει στην κορυφή;

Ο Τσάκας στο τέλος υποσχέθηκε ότι θα ... αδυνατίσει και περιμένει τον Σουλτάν στις 2 Οκτωβρίου αν ολοκληρωθεί το ντιλ που πάνε το χαλάσουν οι φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά, από τον "Ξυπόλητο Πρίγκηπα" !

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα 15 κολασμένα μέτρα που ζητάει η τρόικα
Ακροπολο-τιτανικός
Έκανα το σπίτι εκκλησία και γλίτωσα το χαράτσι
Ακίνητα, ληστεία!
Ποιον ξεπέρασε με τον Σαμαρά ή Βίσση ( όχι τον Παπανδρέου)...
Στον επόμενο τόνο ο ειδικός φόρος στα ακίνητα θα είναι..
Οι ειδήσεις κατ΄οίκον από το Νίκο Χαζτηνικολάου
Ο πρίγκηπας διαμαρτυρήθηκε γιατί του βάζουν φωτό του... Βουτσά!
Ο Τσάκας , ο πρίγκηπας και ο.. ηλεκτρολόγος για τον ΠΑΟ!