Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πoιον ξεπέρασε με τον Αντώνη Σαμαρά η Άννα Βίσση ( όχι, τον Παπανδρέου)

Έχουμε τα WikiLeaks, της Άννας Βίσση. Διαβάστε το πολιτικό αυτό θέμα με την Άννα Βίσση και τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά  , που είναι πιο δυνατό και από το θέμα, ότι η Μενεγάκη , παίρνει επίδομα ΟΓΑ


 Η  Βίσση δήλωσε ότι η σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά ,   ήταν μία σχέση από την οποία έχει υπέροχες αναμνήσεις κι ότι τη βοήθησε να ξεπεράσει  όχι τον Γιώργο Παπανδρέου, που δεν έχει μάτια παρά για την...
Άντα, αλλά τη  σχέση της με το Γιώργο Νταλάρα, με τον οποίο τα είχαν προηγουμένως.

Ήταν το ... Ζάππειο 2 της Άννας Βίσση, που μόνο καλά λόγια έχει για τον Σαμαρά ( σαν γκόμενο, όχι σαν πολιτικό). Τον χαρακτηρίζει μάλιστα πολύ γλυκό παιδί :

"Ο Αντώνης ήρθε σε μία στιγμή που βίωνα ένα πολύ δύσκολο χωρισμό από την πρώτη μεγάλη μου σχέση, και μόνο με κάτι άλλο θα μπορούσα να το ξεπεράσω. Ο Αντώνης ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, που μου έδωσε άλλο αέρα στη ζωή μου", είπε στο κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ , η απόλυτη τραγουδίστρια και ερωμένη.

Πρόσθεσε μάλιστα,   ότι, επειδή ο Αντώνης Σαμαράς μόλις είχε επιστρέψει τότε από τις σπουδές του στις ΗΠΑ, τα μουσικά τους ακούσματα ταίριαζαν πιο πολύ ( άκουγαν τις ίδιες μουσικε΄ς με τον ΓΑΠ προσθέτουμε)  πράγμα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για την ίδια στις σχέσεις της. "Εγώ τότε άκουγα Beatles, Rolling Stones..." είπε η Άννα Βίσση, αφήνοντας... υπόνοιες ότι δεν της ταίριαζε το μουσικό είδος του Γιώργου Νταλάρα ( με τις τσιμινιέρες και τα τέτοια) .

Στα επόμενα wikileaks το Πάμε Λουκέτο αποκαλύπτει  τη σχέση ΓΑΠ- ¨Αντζελας Δημητρίου.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στον επόμενο τόνο ο ειδικός φόρος στα ακίνητα
Οι ειδήσεις κατ΄οίκον από το Νίκο Χαζτηνικολάου
Τι όργια θα γίνουν στους δύο κολασμένους μήνες του Βενιζέλου
Ραντεβού με την εφεδρεία
Γιατί θα σωθεί κατά 98% η Ελλάδα!
Ντου στα ντουβάρια ο Βενιζέλος!
Γιατί η Μενεγάκη παίρνει επίδομα ... ΟΓΑ
Ατάκες για τον Ολυμπιακό

.