Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί η Μενεγάκη, παίρνει... επίδομα ΟΓΑ!

Μπορεί να συζητήθηκε και αυτό το θέμα στη τηλεδιάσκεψη Μέρκελ- Σαρκοζί- Παπανδρέου:  η Ελένη Μενεγάκη παίρνει επίδομα ΟΓΑ!

Αγρότισσα δεν είναι βέβαια αν και το  στούντιο στο Πικέρμι που βγαίνει η εκπομπή της έχει κάτι...χωράφια κι ελιές  γύρω - γύρω. Παίρνει όμως επίδομα ΟΓΑ γιατί είναι τρίτεκνη !

Το θέμα παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του STAR όπου αναφέρθηκε ότι η Μενεγάκη κατέθεσε αίτηση το 2008 , στον ΟΓΑ για την καταβολή επιδόματος για τρίτεκνες οικογένειες και λαμβάνει...

3.193, 30  ευρώ τον χρόνο .

Εδώ προκύπτει , αν το νόμιμο είναι και ηθικό, όπως αναρωτήθηκε ο ρεπόρτερ του Σταρ, που κάνει πάρτι βέβαια. Η παρουσιάστρια δικαιούται αυτό το επίδομα. Από την άλλη η κουτσομπολογία λέει ότι είναι η δεύτερη καλύτερα αμειβόμενη στην τηλεόραση (την... τρώει άλλος!). Έχει ανάγκη τα 266 ευρώ το μήνα; Εκτός αν της έκαναν  οι Γερμανοί  στο μισθό, περικοπή 99%!

Πάντως αν ισχύουν αυτά που έλεγε το ίδιο κανάλι το πρωί ότι η Μενεγάκη είναι για 4η φορά έγκυος, τότε δικαιούται επίδομα πολύτεκνης. Οπότε μεγαλώνει και το ποσό και άντε ξανά μανά  ρεπορτάζ ΟΓΑ για τη Μενεγάκη !

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

"Κεφτές με την Ελένη"
Οι ατάκες της 14ης Σεπτεμβρίου
Ατάκες για τον Ολυμπιακό
O Eυαγγελάτος... γιατρός!
Οι ειδήσεις κατ΄οίκον από το Νίκο Χαζτηνικολάου
Τι όργια θα γίνουν στους δύο κολασμένους μήνες του Βενιζέλου
Ραντεβού με την εφεδρεία
Γιατί θα σωθεί κατά 98% η Ελλάδα!
Το πρόγραμμα των νέων μέτρων που θα ανακοινωθούν αύριο
Ντου στα ντουβάρια ο Βενιζέλος!