Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η πρόταση " του αιώνα" για το χρέος!


Επιτέλους βάλαμε κάτω το μυαλό ως Έλληνες και δούλεψε! Μιλάμε για την σκέψη , που έχει και πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί  μάλιστα , η Ελλάδα να εκδώσει ομόλογα... 100 ετών, τα οποία θα ανταλλάξει με αυτά που λήγουν σύντομα.

Είναι η πρόταση του αιώνα, γιατί κυριολεκτικά θα τους πληρώσουμε όλους, τον άλλο αιώνα!

Το Πάμε Λουκέτο, βασανίζεται ποιος μπορεί να είχε αυτή την ιδέα. Ο ...










Παπανδρέου ή ο Βενιζέλος; Η και οι δύο; Μόνο και μόνο γι αυτό, πρέπει να τους αποθεώσουμε.

Σε έναν αιώνα, ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Και η Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει, μπορεί να έχει πεθάνει. Έπειτα αυτός  που μπορεί να έχει  πάρει τα 100ετή ομόλογα , θα τα έχει τινάξει σίγουρα και τα ομόλογα που θα βρουν οι κληρονόμοι του θα είναι κάτι σαν τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής σήμερα.



Μέχρι τότε μπορούμε να λέμε άνετα ότι « θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας», γιατί ποιος θα θυμάται μετά από 100 χρόνια , ότι το έχουμε πει. Και αν έστω έχουμε πέσει έξω, θα αρχίσουμε να τυπώνουμε από τώρα δραχμές και σε 100 χρόνια, θα έχουμε τυπώσει όσες μας χρειάζονται για να ξεπληρώσουμε.


Το μόνο στο οποίο  πάσχει αυτό το μεγαλοφυές σχέδιο «του αιώνα» είναι ότι μετά 100 χρόνια πάλι θα μας κυβερνάνε Παπανδρέου, Καραμανλήδες , Βενιζέλοι, Πάγκαλοι και Μητσοτάκηδες και φοβόμαστε ότι πάλι θα τα κάνουν σαν τα μούτρα τους και θα πάει χαράμι αυτό το μεγαλοφυές σχέδιο!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αυγοβολή και στην Ντόρα Μπακογιάννη!
Ο φοιτητής από τον οποίο ζητάει 2 εκ ευρώ ο Πάγκαλος!
Στέλνουμε sms για ακίνητα και Γιουροβίζιον!
Ατάκες για Κοστάνζο και Μαρκάνο
΅Τσίμπα μας , έναν Αρχιμήδη"