Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τα σπάει και στη φωτογράφιση η Νικολέτα !

Είχαμε πει ότι  τα σπάει η Νικολέτα Ράλλη , στον Σταρ! 

Σήμερα  επιβεβαιώνουμε το ταλέντο της και στη φωτογράφιση που έκανε για το Νίτρο, που είμαι βέβαιος ότι θα τρέξτε να το αγοράσετε, μετά το τρέιλερ που σας σδείχνουμε  αυτή τη στιγμή εμείς.

Η Νικολέτα , ξεδιπλώνει και ξεγυμνώνει όλες τις πτυχές του σώματός της, αλλά αξίζει και να διαβάστε και τη μακροσκελή συνέντευξή της, όπου μεταξύ άλλων , μας τα λέει και  περιγράφονται τα χάλι λάιτς της ζωής της:







« … Όπως εκείνη τη φορά που, κάνοντας οτοστόπ για την παραλία, βρέθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού του φούρνου του χωριού της, με το μπικίνι της να γίνεται μούσκεμα από τον ιδρώτα. Ή, εκείνο το Δεκαπενταύγουστο που, έχοντας κοιμηθεί μαζί με τις φίλες της σε μια παραλία, βρέθηκε να της ζητάει φωτιά μια πουτάνα που μόλις είχε βγει από τη διπλανή σκηνή, η οποία της έπιασε συζήτηση μιλώντας της για όλους τους επώνυμους πελάτες της. Ή για τις ιδιωτικές πόλεις (!) στις οποίες βρέθηκε να κόβει την κόκκινη κορδέλα, στο πλαίσιο του ρόλου της ως Miss Tourism International, με τον κινέζο διοργανωτή να την παίρνει μέχρι σήμερα τηλέφωνο κάθε χρόνο και να της ζητά να επιστρέψει ως μέλος της κριτικής επιτροπής. 'Εχει και πιο φρέσκες ιστορίες η Νικολέτα. Όπως αυτή με τον τύπο που βρήκε στο δρόμο πεσμένο από το μηχανάκι, αιμόφυρτο, δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει αυτή η συνέντευξη, σταμάτησε για τον βοηθήσει και εκείνος της είπε: Είσαι η κοπέλα από τα Σκερτσάκια.  Πότε με το καλό ξεκινάς στο Star;» …