Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Κομμένα χαμάμ, πιλάτες και... ιππασία στους βουλευτές στη Βουλή!

Αυτό κι αν είναι πλήγμα για τους Έλληνες βουλευτές , αφού δεν  θα μπορούν να κάνουν πια  δωρεάν ...  χαμάμ,  γιόγκα και πιλάτες, στο γυμναστήριο της Βουλής ( γιατί έχει κι αυτό μέσα!). κομμένα

Το θέμα συζητήθηκε σήμερα στο Κοινοβούλιο και έχουμε καταρρακωθεί , γιατί πως...
θα μπορούν να αποδώσουν οι βουλευτές αν δεν κάνουν χαμάμ και πιλάτες, πριν τις συνεδριάσεις;

Αφήστε που κόβονται και τα μαθήματα.. ιππασίας ( κάνει ο ... Πετσάλνικος ιππασία;;) , γιατί υπάρχουν και αυτά στη χάι τεκ Βουλή μας.

ακόμη και μαθήματα ιππασίας.
.

Το γυμναστήριο της Βουλής που στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων άνοιξε τις πόρτες του το 2003 και διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, χαμάμ, ομαδικά προγράμματα, όπως γιόγκα και πιλάτες, ακόμη και μαθήματα ιππασίας.

Όσο για τις αποδοχές των γυμναστών, σύμφωνα με την «Realnews», φτάνουν τα 2.500 ευρώ το μήνα με επτά ώρες δουλειά ημερησίως και το κυριότερο χωρίς το φόβο της εργασιακής εφεδρείας.

Εκτός από γυμναστές, το γυμναστήριο διαθέτει και δύο διατροφολόγους που πληρώνονται αδρά προκειμένου να εξασφαλίζουν ότι βουλευτές και υπουργοί θα διατηρούν άψογη τη σιλουέτα τους.

Στο προσωπικό του γυμναστηρίου της Βουλής ανήκει και ένας καθηγητής ιππασίας, παρά το γεγονός ότι το ελληνικό κοινοβούλιο δεν διαθέτει άλογα.

Γαιδούρια και γκομάρια όμως , σύμφωνα με τα τελευταία επεισόδια εκεί, έχει πάρα πολλά!

Πιλάαααατες μου, που θάλεγε ο  Θανάσης Βέγγος !

Νέες ατάκες για τον Στηβ Τζόμπς .
Η ΕΡΤ και η Ινδία..