Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

H ΕΡΤ και η ...Ινδία

Με το  ένα κομμάτι συμφωνεί  απόλυτα το Πάμε Λουκέτο. . Με το άλλο καθόλου. Και τα δύο είναι από τη σημερινή στήλη του " Φαληρέα"  Στ. Κασιμάτη, στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Και τα δύο είναι τροφή όμως για σκέψη.

Απόλυτη συμφωνία με τα όσα αναφέρονται για τον Γιώργο και την Ινδία:




΅Ως και ο τελευταίος συμπολίτης μας, που μπορεί να αδιαφορεί παντελώς γα τα πολιτικά  πράγματα, δύο πράγματα οπωσδήποτε γνωρίζει γία την πολιτική ζωή του τόπου στο διάστημα από το 2004 ως σήμερα: Κώστας Playstation και Γιώργος ταξιδάκια .


 Τούτου δοθέντος, διερωτώμαι πώς του ήρθε να αμολήσει την κοτσάνα ότι δεν θα γίνουμε Ινδία Διότι ή Ινδία, εκτός  από χώρα με  αβυσσαλέες κοινωνικές διαφορές, είναι μία από τις ανερχόμενες οικονομικές δυνάμεις τής εποχής μας και μάλιστα με δυναμικότητα υπερδύναμης.


Πώς, λοιπόν, την πατάει ο κοσμοπολίτης Γιώργος και την τσουβαλιάζει με τις χώρες που έχουν να επιδείξουν κυρίως ή μόνον κοινωνικές ανισότητες Η απάντηση βρέθηκε στο ταξιδιωτικό ημερολόγιο του Γιώργου, το οποίο τηρώ καταλεπτώς. Ανατρέχω εκεί και βρίσκω ότι ο Γιώργος επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη χώρα μεταξύ 3 και 7 Φεβρουαρίου 2010. Αρα, συμπεραίνω ότι δεν έχει σκοπό να την επισκεφθεί ξανά και ότι, προφανώς, δεν του άρεσε καθόλου! Ειδάλλως δεν θα το έλεγε. Απλοί άνθρωποι, απλές απαντήσεις! Στοιχειώδες, αγαπητέ Γουότσον΅.

Δεν συμφωνούμε , με την άποψη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ από την ΕΡΤ:

(.... )   Πώς, λοιπόν, θα γίνει συμπαθής στην κοινή γνώμη, ώστε να υπερασπισθεί τους αγώνες κατά της συρρίκνωσης και των απολύσεων , καταπώς λένε οι συνδικάλες της, άλλως οι μάχιμοι της ενημέρωσης και του πολιτισμού


Χαϊδεύοντας το κτηνώδες υπόστρωμα του Ελληνος άρρενος: τη λατρεία του γία μπάλλλα (με τρία λάμδα, παρακαλώ, για τη σωστή προφορά).


Δώσε, λοίπόν, μπάλλλα στον λαό, όσο και  αν κοστίζει! Οπως ακριβώς n σαουδαραβική μοναρχία υποσχέθηκε τρελές αυξήσεις στις δημόσιες δαπάνες της, όταν είδε τις φλόγες της εξέγερσης να εξαπλώνονται στον αραβικό κόσμο ή καλύτερα όπως οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες έδιναν θεάματα στην πλέμπα, αδιαφορώντας για το μυθώδες κόστος τους.


Εν ολίγοις, η ΕΡΤ δικαιολογεί την ύπαρξή της ξοδεύοντας. Ξοδεύω, άρα υπάρχω. Γνησίως νεοελληνική στάση αυτή! Σύμφυτη με την αρχοντιά του Ελληνα τρομάρα μας..."

Σεβαστή η άπψοη, διαβάστε και την αντίθετη, όπως τη διατύπωση το Πάμε Λουκέτο:  Γιατί θα βλέπουμε όλοι Τσάμπιονςε Λιγκ στην ΕΡΤ!