Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Γιατί θα βλέπουμε όλοι Τσάμπιονς Λιγκ στην ΕΡΤ

Ναι, να μη δείχνει Τσάμπιονς Λιγκ η ΕΡΤ και να δείχνει... τούρκικα σήριαλ τις ώρες των αγώνων. Ακούς εκεί σε περίοδο κρίσης να δείχνει το κορυφαίο ίσως
τηλεοπτικό γεγονός στον κόσμο!

Mα να δίνει η ΕΡΤ 16,24,30 εκ. Ευρώ ( συντονιστείτε στο ποσόν!)για τρία χρόνια για να απολαύσουν μπαλίτσα ή μπαλάρα οι φίλαθλοι και όχι μόνο.

Να φανταστούμε το αντίθετο; Ας πούμε ...
ή ΕΡΤ δεν έκανε καθόλου πρόταση και οι αγώνες της Τετάρτης πήγαιναν κι αυτοί στο συνδρομητικό ή σε κανένα κανάλι αφού οι προσφορές των άλλων καναλιών ήταν για γέλια και δεν θα τους έδινε με τίποτα η Ουέφα τα δικαιώματα. τι θα λέγονταν τότε; Ότι πληρώνουμε την ΕΡΤ και δεν μας δείχνει το Τσάμπιονς Λιγκ για να ξεχαστούμε λίγο από την κρίση.

Το θέμα δημιούργησαν φιλικά ή μετοχικά προς τα κανάλια έντυπα και σάιτ. Τα χώνουμε συνέχεια στην ΕΡΤ αλλά στο θέμα αυτό παίρνουμε αυτή τη θέση, γιατί θέλουμε να βλέπουμε τον Μέσι και τον Ρονάλντο και όχι τον Εζέλ που ...χέστηκε στο Φατμέ Τζαμί.

Βλέπουμε όλοι δυνατά ΕΡΤ τις Τετάρτες των τριών επόμενων χρόνων, τρελαίνουμε τα μηχανάκια και φορτώνουμε τα ταμεία της ΕΡΤ από τις διαφημίσεις, που έτσι και αλλιώς είναι κερδοφόρα και μπορεί να χτυπάει τέτοιες διοργανώσεις. Υπάρχει και η... Γιουροβίζιον να διεκδικήσει το Μέγκα!