Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

" Aλλιώς η τρύπα στο νερό θα μεγαλώνει...΅

Του ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ Ο Κουσελάς δεν κάνει πίσω και επιμένει ότι έχει παραδώσει και στον πρωθυπουργό λίστα με 3.800 φυσικά πρόσωπα που οφείλουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ έκαστος στο Δημόσιο… και η αντίδραση ΓΑΠ: «Κάθε φορά που το έλεγα μου απαντούσαν «θα το δούμε»
Στην περίπτωση όμως των μισθωτών και των συνταξιούχων το είδε με την πρώτη!

Και ...
διευκρινίζει ο Κουσελάς: «Τα εν λόγω ποσά στα οποία αναφέρεται είναι εισπράξιμα και δεν αφορούν... τα «φαληρημένα» που δημοσιοποιήθηκαν προσφάτως από το υπουργείο Οικονομικών»
Συμπέρασμα: Τρία δισεκατομμύρια είναι τα λεφτά που θα μπορούσαν να είχανε εισπραχθεί… ΤΡΙΑ ΔΕΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!... Στις καλένδες του "θα δούμε"


Κρουσελά, γνωρίζεις ότι ο τέως τσάρος της οικονομίας Παπακωνσταντίνου σε διαψεύδει ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει τέτοια λίστα;

Και ιδού το δίλημμα: Ποιον ψεύτη να πιστέψεις;

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν η λίστα υπάρχει δε μένει παρά να την δώσεις κ. Κουσελά στους εναπομείναντες σοβαρούς δημοσιογράφους! Να είσαι σίγουρος ότι δε θα σου απαντήσουν «καλά θα δούμε»… Αλλιώς εσύ θα λες, ο βαψομαλλιάς της Κοζάνης θα διαψεύδει και η τρύπα στο νερό θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη…( Από το "Στο μυαλό του Χάρρυ Κλυνν)

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
" Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με μένα.. Με βγάλανε στις ειδήσεις" ..