Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Εθνική για την Κροατία

ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΜ 50%!

Ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου έκανε  την εξής δήλωση, για το θρίαμβο της Εθνικής με 2- 0, επί της Κροατίας:

" Παικταράδες μου. Πετύχατε μαζί  μια μεγάλη νίκη .Το σημαντικότερο είναι ότι ο θρίαμβός σας αποπροσανατόλισε επιτέλους τους Ελληνες από το θέμα που είχε ανάψει για το ΦΠΑ 23% στην μπουγάτσα με τυρί και 23% για την μπουγάτσα  με κρέμα. Σας ευχαριστώ.

Το σουτ του Σαμαρά στο πρώτο γκολ ήταν ....
 σαν αυτό που μου δίνει κάθε φορά η Μέρκελ, όταν βρισκόμαστε. Η κεφαλιά του Φάνη Γκέκα ήταν σαν κεφαλιά τούβλο του  Βενιζέλου σε φορολογούμενο

Έχουμε κάνει πολλά σε αυτό τον τόπο και είχαμε δεσμευθεί  και τη νίκη σας επί της Κροατίας. Συγχαρητήρια στον κ. Σάντος, γιατί στο ημίχρονο είπε στους παίκτες , αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.

Εγώ τόνισα και, τονίζω, ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απολύτως τις δεσμεύσεις της για την πρόκριση στα τελικά . και βεβαίως, θα προχωρήσουμε  σε όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, όπως και κάνει, με οποιοδήποτε τίμημα και κόστος ο κ. Σάντος.

Διότι ακριβώς, θέλουμε εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε τη χώρα μας, να αλλάξουμε την εθνική Ελλάδας  ώστε να είναι μια χώρα και εθνική ομάδα  ανταγωνιστική, κοινωνικά δίκαιη, αναπτυξιακή, ομαδάρα γενικά , παικταράδες μου.
.

Δέχτηκα πριν λίγο τα συγχαρητήρια της κ. Μέρκελ και του ΔΝΤ και σας τα διαβιβάζω και μου είπαν επίσης ότι θα έχετε  στο πριμ  της  ΕΠΟ κούρεμα 50%"

Ζήτω ο Ζαρατούστρας !".

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εβαλε γκολ ο Μέσι ( με την Αργεντινή!)
Χατζηνικολάου: Ποιος είναι ο μαλάκας και ο τρόμπας που έβαλε τον διαφορετικό ΦΠΑ... στι μπουγάτσες!
Νέες ατάκες για τον Στηβ Τζόμπς .
Όλες οι αγγελίες πώλησης κρατικής γης